Jandarmii mureșeni, bilanțul primelor trei luni din 2022 Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 117 Vizualizări

Jandarmii mureșeni, bilanțul primelor trei luni din 2022

Biroul de Relații Publice al Grupării Jandarmi Mobile „Regele Ferdinand I” din Târgu Mureș a anunțat, prin intermediul unui comunicat, că jandarmii din cadrul acestei Grupări au executat în primele trei luni ale anului peste 2.700 de misiuni de asigurare, restabilire, menţinere a ordinii publice, în mod independent sau în cooperare cu alte instituţii. 

În contextul situației de securitate din Ucraina care a generat un aflux important de persoane care au intrat pe teritoriul României, s-au desfășurat misiuni în sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava, cât și în județele Mureș și Harghita.

„Din numărul total al misiunilor, cea mai mare pondere, în primele două luni ale anului, au avut-o patrulele pentru menţinere a ordinii publice, în zona instituțiilor de învățământ, piețe și triaje T.F., integrat, alături de colegii noștri polițiști, atât în mediul urban cât şi în mediul rural. În luna martie majoritatea misiunilor s-au derulat pentru asigurarea ordinii publice în zona graniței, în județul Suceava. Jandarmii au fost alături de cetățeni și au intervenit în cazul tulburării liniștii publice, pentru aplanarea conflictelor și pentru a oferi ajutor. În cele aproximativ 60 de misiuni executate în colaborare cu poliția și cu autoritățile care gestionează activitatea silvică și piscicolă s-a oprit activitatea infracțională în 17 cazuri, peste 40 de autori fiind prinși în flagrant. Tot în această perioadă, colegii noștri au aplicat aproximativ 400 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 45.800 de lei. Majoritatea sancțiunilor au fost aplicate pentru constatarea faptelor ilegale în domeniul silvic, iar restul pentru încălcarea normelor de conviețuire socială. Au fost puse în aplicare un număr de 27 de mandate de aducere a unor persoane, în calitate de învinuit sau martor”, au comunicat reprezentanții Compartimentului Informare, Relații Publice și cu Publicul.

Aceștia au mai transmis: „Rămânem la datorie și reamintim cetățenilor că pot solicita sprijinul Jandarmeriei prin apelarea S.N.U.A.U. – 112 sau pot sesiza cel mai apropiat echipaj de jandarmerie, atunci când situaţia o impune”.

Ioana MĂRGINEAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE