SPECIAL. Medici mureșeni, decorați de președintele Klaus Iohannis Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1907 Vizualizări

SPECIAL. Medici mureșeni, decorați de președintele Klaus Iohannis

Monitorul Oficial al României Partea I Nr. 339 din 6 aprilie 2022 a publicat un Decret privind conferirea de către Klaus Iohannis, președintele României, a Ordinului ”Meritul Sanitar” în grad de Cavaler unui număr de 32 de medici din România.

Pe lista medicilor distinși de președintele României se află și ”discipoli ai lui Hipocrate” care își desfășoară activitatea în județul Mureș: Elena Cristina Gîrbovan – medic primar în boli infecțioase în cadrul Spitalului Clinic Judeţean Mureş, Szederjesi János – medic primar ATI în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş și Brîndușa Țilea – medic primar boli infecțioase în cadrul Spitalului Clinic Judeţean Mureş.

Acordarea distincțiilor s-a făcut ”cu prilejul Zilei Mondiale a Sănătății, în semn de apreciere și recunoștință pentru profesionalismul și dăruirea de care au dat dovadă în creșterea calității actului medical, pentru curajul și solidaritatea manifestate în prima linie a luptei împotriva pandemiei de COVID-19 de pe teritoriul țării noastre.”

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE