Home / Sanatate / Dotări de 2,6 milioane de lei pentru un spital mureșean

Dotări de 2,6 milioane de lei pentru un spital mureșean

Distribuie

Primăria orașului Sângeorgiu de Pădure a demarat, în data de 7 aprilie 2022, o licitație estimată la valoarea de 2.699.426 de lei, fără TVA, pentru achiziție de dotări în cadrul proiectului ”Modernizarea și extinderea ambulatoriului din cadrul Spitalului Orășenesc Sângeorgiu de Pădure, județul Mureș”, informează www.licitatiapublica.ro.

Potrivit sursei citate, termenul limită pentru depunerea ofertelor este 25 mai 2022, iar pe lista achizițiilor se află produse de curățenie, mobilier, extinctoare, frigidere, echipament și accesorii PC, echipamente medicale, aparate de radiografie, ceasuri și distribuitoare automate de săpun.

”Necesitatea achiziţiei rezidă din perspectiva funcționalității ambulatoriului care prezintă multiple neajunsuri, atât din punctul de vedere al dispunerii funcţiunilor actuale şi a relaţiilor dintre acestea, cât și datorită spațiului insuficient pentru desfășurarea activității medicale la standarde actuale, în conformitate cu normele de funcționare și igienă în vigoare. Odată cu execuţia lucrărilor se vor achiziţiona dotările necesare bunei funcţionări a ambulatoriului. Oportunitatea realizării investiţiei este generată de posibilitatea accesării de fonduri nerambursabile pentru realizarea acesteia”, se menționează în caietul de sarcini al licitației.

(Redacția / Foto: https://ro.depositphotos.com/home.html )


De asemenea, verificati

Spitalul Clinic Județean Mureș angajează paznici, muncitori și îngrijitoare

Distribuie Spitalul Clinic Județean Mureș organizează concurs pentru ocuparea următoarelor posturi vacante, pe perioadă nedeterminată, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.