DOLIU la Casa de Cultură ”Dr. Eugen Nicoară” din Reghin Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2834 Vizualizări

DOLIU la Casa de Cultură ”Dr. Eugen Nicoară” din Reghin

Reprezentanții Casei de Cultură ”Dr. Eugen Nicoară” din Reghin au anunțat vineri, 8 aprilie, pe pagina de Facebook a instituției, trecerea în Eternitate a contrabasistului FÜLÖP GHEORGHE DAN (DĂNUȚ).

„O veste ca un fulger negru ne-a cutremurat astăzi: DĂNUȚ nu mai e alături de noi. Dar cu siguranță va rămâne veșnic în amintirea noastră ca un coleg extraordinar, un artist deosebit de talentat, un profesionist adevărat și, mai ales, un om cu suflet mare, dispus oricând să ajute pe oricine. Suntem alături de familia FULOP în aceste momente de grea încercare și durere. Compasiune și sincere condoleanțe. Dumnezeu să-l odihnească!” se precizează pe pagina oficială de Facebook a instituției.

„Vă informăm că trupul neînsuflețit, (al artistului) va fi depus la Capela Cimitirului Reformat din Reghin (Strada Dealului, peste deal de Capela Roșca) iar priveghiul se va desfășura în zilele de sâmbătă și duminică (9 și 10 aprilie), începând cu ora 18.00. Slujba de înmormântare, va avea loc luni, 11 aprilie, de la ora 13.00”, a informat Fulop David, fiul regretatului contrabasist.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE