Noul lider al PNL felicitat de senatorul Cristian Chirteș Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 380 Vizualizări

Noul lider al PNL felicitat de senatorul Cristian Chirteș

Senatorul liberal Cristian Chirteș a salutat duminică, 10 aprilie, alegerea premierului Nicolae Ciucă în funcția de preşedinte al Partidului Național Liberal.

Redăm, în rândurile de mai jos, mesajul senatorului Cristian Chirteș, scris pe rețeaua de socializare Facebook.

”Buna guvernare a Partidului Național Liberal trebuie să se bazeze pe o conducere puternică, o conducere determinată care să susțină reformele pe care le așteaptă, pe bună dreptate, toți cețățenii României: Infrastructură, forţă de muncă, protejarea resurselor naturale, necesitatea digitalizării, educaţiei, cercetării, investiţiile în resursa umană, performanţă în sănătate şi crearea unui sistem predictibil de pensii, eficientizarea administraţiei publice

România are nevoie să depăşească cu bine toate crizele şi totodată este necesar să întărim leadershipul politic şi acţiunea guvernamentală prin consolidarea doctrinară a Partidului Național Liberal ca Partid al Dreptei pro-occidentale.

Este nevoie de recuperarea decalajelor și de modernizare prin investiţii. Programele pe care le așteaptă primarii. De luni programul „Anghel Saligny” intră în linie dreaptă cu 65,5 miliarde de lei pentru următorii ani, 13 miliarde de euro. De mâine începe operaționalizarea lui. Acestea sunt lucruri care vor duce la dezvoltarea României.

Solidaritatea între generații reprezintă un factor important de care trebuie să ținem cont. Crearea de noi locuri de muncă reprezintă garanția și respect pentru pensionari. O viziunea liberală la care trebuie să ne gândim cu toții în fiecare zi. Doar prin crearea de noi locuri de muncă seniorii noștri pot avea pensii mai mari și sigure.

Moțiunea președintelui Partidului Național Liberal și a premierului României, Nicolae Ciucă, „Uniţi pentru o Românie stabilă şi puternică” – conține argumentele pentru o Românie puternică, fundamentele reclădirii încrederii, cetăţeanul în centrul preocupărilor PNL, reconectarea la profesionalism, elite şi meritocraţie.

Democraţia internă şi deschiderea sunt caracteristicile organizaţiilor de partid, precum respectarea tuturor regulilor şi a actelor statutare, fiindcă asta trebuie să reprezinte respectul pentru fiecare membru liberal. Rămânem credibili în măsura în care nu ne abatem de la aceste obiective. Îmi doresc ca prin acest demers pe care ni l-am asumat, Partidul Național Liberal să iși regăsească echilibrul.

Este adevărat. Nicolae Ciucă nu are vechime de partid, dar reprezintă garanția faptului că, are experiența necesară de a nu fi luat prizioner – așa cum ne-a spus tuturor, astăzi!

Succes, Nicolae Ciucă!”

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE