Home / Slider / Târgu Mureș: Asociații de locatari cu datorii, lăsate fără apă potabilă!

Târgu Mureș: Asociații de locatari cu datorii, lăsate fără apă potabilă!

Distribuie

Compania Aquaserv Târgu Mureş este nevoită ca în perioada 12-13 aprilie 2022 să sisteze furnizarea apei potabile către patru asociaţii de proprietari/locatari, cu restanţe către companie, au anunțat reprezentanții societății, prin intermediul unui comunicat de presă.

”Asociaţiile de proprietari vizate au datorii cumulate de peste 300.000 de lei, cu o vechime de cel puţin 90 de zile. Această decizie, deosebit de neplăcută, a fost luată doar după ce au fost parcurse toate etapele legale prealabile, în încercarea de a recupera datoriile scadente pe care asociaţiile de proprietari le au către societate. Din cauza faptului că aceste asociaţii nu au depus suficiente eforturi pentru diminuarea datoriilor, suntem nevoiţi să recurgem şi la măsura extremă, dar în deplină conformitate cu legislaţia existentă în domeniu (Legea 51/2006 şi Legea 241/2006), de sistare a apei potabile”, se arată în comunicat.

Lista cu asociaţiile de proprietari care sunt vizate pentru sistarea apei potabile, este publicată pe pagina de internet a companiei, www.aquaserv.ro/sistari/sistari-pentru-neplata.

”Sistarea furnizării apei potabile către datornici se impune pentru a împiedica generarea de noi datorii şi pentru recuperarea debitelor restante. Aceste două obiective sunt esenţiale pentru derularea activității Aquaserv, în condițiile și la nivelul de calitate asumat prin Contractul de delegare. Conform Ordinului Ministerului Sănătăţii nr. 119/2014, articolul 22, alineatul 2, coroborat cu articolul 25, alineatul 5 facem apel către locuitorii din zonele unde urmează a fi sistată furnizarea apei potabile, să-şi asigure rezerve de apă, în cantităţi suficiente pentru acoperirea necesarului fiziologic, igienei personale şi preparării hranei”, se mai menționează în informare.

(Redacția)

Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Accident în municipiul Reghin între o mașină și un autocamion. Două victime, transportate la spital

Distribuie Pompierii reghineni au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs vineri, 12 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.