Home / Slider / Cinci amenzi pentru un șofer care care nu a oprit la semnalul Poliției Târgu Mureș

Cinci amenzi pentru un șofer care care nu a oprit la semnalul Poliției Târgu Mureș

Distribuie

Polițiști diin cadrul Biroului Rutier al Poliției municipiului Târgu Mureș  au efectuat duminică, 10 aprilie, în localitate, semnal regulamentar de oprire față de un autoturism.

”Conducătorul acestuia nu s-a conformat solicitării, continuându-și deplasarea și trecând de culoarea roșie a semaforului aflat în funcțiune. De asemenea, în încercarea de a scăpa, a provocat un accident, rezultând doar pagube materiale. Șoferul, precum și ceilalți doi pasageri din autoturism, de 19, 24 și 29 de ani, din județul Mureș, au fost interceptați și, ulterior, conduși la sediul Poliției, pentru clarificarea întregii situații de fapt și luarea măsurilor legale în consecință. Față de tânărul de 24 de ani au fost aplicate cinci sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.100 de lei, respectiv una pentru neoprirea la semnalul polițiștilor, două pentru trecerea la culoarea roșie a semaforului, iar două pentru neutilizarea centurii de siguranță și lipsa de documente. Totodată, a fost dispusă măsura complementară a suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

(Redacția)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.