Reacția primarului la bătaia din ”Weekend”: camere video performante suplimentare în Târgu Mureș! Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2177 Vizualizări

Reacția primarului la bătaia din ”Weekend”: camere video performante suplimentare în Târgu Mureș!

Un bărbat în vârstă de 30 de ani din localitatea Sâncraiu de Mureș a fost bătut, în data de 27 martie, în zona Complexului de Agrement și Sport ”Weekend” din Târgu Mureș.

Ulterior, bărbatul care era căsătorit și tatăl unei fetițe de 4 ani a decedat, în data de 2 aprilie, și a fost condus pe ultimul drum joi, 7 aprilie.

Luni, 11 aprilie, primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, a anunțat montarea a 23 de camere video noi în oraș, începând cu data de 1 mai.

”În întâlnirea de astăzi a Comisiei de siguranță și ordine publică, am discutat aspecte care țin de creșterea siguranței târgumureșenilor.

În primele trei luni ale anului au fost înregistrate 632 de sesizări cu caracter penal, în scădere cu 14,59% față de aceeași perioadă a anului trecut, iar dintre acestea, Infracțiunile de tâlhărie au înregistrat o scădere de 27% în timp ce infracționalitatea stradală a crescut cu 10,7 %.

Incidentul petrecut recent la Complexul de Agrement „Weekend” ne arată totodată, că trebuie să acordăm o atenție sporită criminalității stradale, pentru ca Târgu Mureș să devină un oraș mai sigur. Pentru ca orașul nostru să fie un loc mai sigur, de la 1 mai vom avea montate și funcționale încă 23 camere video performante, în prezent fiind 85 în întreg orașul. Acestea vor capta și numărul de înmatriculare al mașinilor, ceea ce va duce, sperăm, la o descurajare a altercațiilor din trafic. Le-am solicitat șefilor IPJ Mureș să investigheze cu celeritate incidentul care a șocat întreaga noastră comunitate. Muncim împreună pentru un oraș mai sigur”, a anunțat primarul municipiului Târgu Mureș.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE