Școala Populară de Arte, premii la concurs național Cultură
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 1044 Vizualizări

Școala Populară de Arte, premii la concurs național

Cursanții Școlii Populare de Arte din Târgu Mureș au înregistrat succese lăudabile. 238 de lucrări ale copiilor și tinerilor din 25 de instituții de învățământ din România s-au înscris la prima ediție a Concursului Național de Arte Plastice ,,Familia regală a României prin ochi de copil”. Dovedind talent și dăruire, tinerii de la Școala Populară de Arte din Târgu Mureș au luat premii impresionante.

Premiul I , Enachi Francesca Alisa, 17 ani, Școala Populară de Arte Mureș, titlul lucrării: „REGELE MIHAI TÂNĂR”, tehnica de lucru: desen în creion , profesor coordonator Călin Bogătean

Premiul I Bartha Adriana, 49 ani, Școala Populară de Arte Mureș, titlul lucrării: „REGELE FERDINAND”, tehnica de lucru: desen), profesor coordonator Gheorghe Pop

Premiul II, Margit Orbán, 28 ani, Școala Populară de Arte Mureș, titlul lucrării: „REGELE MIHAI”, tehnica de lucru: desen, profesor coordonator Gheorghe Pop.

Centrul de Cultură ,,Augustin Bena” din subordinea Consiliului Județean Alba, în parteneriat cu Liceul de Arte ,,Regina Maria” din Alba Iulia a desfășurat, în perioada 21 februarie – 11 aprilie 2022, etapele de înregistrare și de evaluare ale lucrărilor înscrise la prima ediție a Concursului Național de Arte Plastice,,Familia regală a României prin ochi de copil”, concurs inițiat cu scopul promovării Centenarului Încoronării Regelui Ferdinand și a Reginei Maria la Alba Iulia.

Prima ediție a concursului s-a bucurat de un real succes, lucrări realizate în diferite tehnici de lucru: acuarelă, ulei, tempera, acril, desen – grafică, colaj – machete de afișe.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE