SPECIAL. Familia victimei bătăii din ”Weekend”, mesaj către opinia publică mureșeană Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2302 Vizualizări

SPECIAL. Familia victimei bătăii din ”Weekend”, mesaj către opinia publică mureșeană

Un bărbat în vârstă de 30 de ani din localitatea Sâncraiu de Mureș a fost bătut, în data de 27 martie, în zona Complexului de Agrement și Sport ”Weekend” din Târgu Mureș.

Ulterior, bărbatul care era căsătorit și tatăl unei fetițe de 4 ani a decedat, în data de 2 aprilie, și a fost condus pe ultimul drum joi, 7 aprilie.

Sâmbătă, 9 aprilie, avocatul familiei s-a adresat redacției Zi de Zi, cu rugămintea de a publica un mesaj special către opinia publică mureșeană.

”Având în vedere informațiile care au apărut în presa scrisă, audiovizuală și pe rețelele sociale, cu privire la incidentul din data de 27 martie 2022, petrecut în zona Complexului ”Weekend” din Târgu Mureș, în urma căruia un tânăr de 30 de ani a fost agresat și ulterior a decedat la data de 2 aprilie 2022, îndurerata familie a victimei solicită tuturor celor implicați și opiniei publice păstrarea decenței și a discreției cuvenite unor astfel de momente grele și foarte dureroase. Apariția în spațiul public a unor informații și detalii din ancheta penală în desfășurare, accentuează trauma și suferința prin care trece întreaga familie, în momentele în care aceasta ar trebui să își găsească liniștea și consolarea. „Ne exprimăm încrederea deplină că organele de cercetare penală și justiția vor face tot ceea ce este necesar pentru aflarea adevărului, iar cei care se fac vinovați de moartea victimei, vor suporta rigorile legii și vor răspunde pentru faptele lor. Dorim să păstrăm în sufletele noastre pentru totdeauna amintirea vie a soțului, tatălui, fiului, fratelui, cumnatului și nepotului nostru drag, așa cum a fost el: bun, iubitor și cu frică de Dumnezeu! Așa să ne ajute Dumnezeu!”.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE