Păturica fermecată, un baby nest care îi oferă bebelușului protecție și o stare de bine zi de zi Altele
  • I.A.
  • 0 comentarii
  • 117 Vizualizări

Păturica fermecată, un baby nest care îi oferă bebelușului protecție și o stare de bine zi de zi

Cu o denumire ce îți poartă imaginația pe aripile basmelor și poveștilor nemuritoare, „păturica fermecată” îl introduce pe cel mic într-un mediu în care predomină armonia și liniștea sufletească. Cadrul intim, deosebit de familiar pentru acesta, oferă cele mai bune condiții de dezvoltare, bebelușul simțindu-se în siguranță ori de câte ori este așezat într-un baby nest.

Acest produs este, fără îndoială, cea mai inspirată idee de cadou pentru părinții care tocmai și-au mărit familia, fiind binecuvântați cu o fetiță sau un băiețel. Așadar, dacă ai un bebe sau dacă vrei să faci un cadou practic și util unei mămici care tocmai a născut, achiziționează modelul preferat din categoria „păturica fermecată” și transformă viața de părinte într-un basm minunat.

Produse certificate „safe for children”

Recenziile pentru acest produs sunt impresionante, toți cei care au cumpărat deja un culcuș din „colecția fermecată” fiind deosebit de încântați de materialele, designul și culorile folosite. În plus, certificatele OEKO TEX și “safe for children” oferă garanția că toate materialele folosite sunt perfect sigure pentru bebeluși. Țesăturile de calitate premium din bumbac 100%, plușul minky, puful și vatelina siliconizate sunt certificate OEKO TEX.

Designul urmărește un concept modern, deosebit de practic, în care poți folosi cele două fețe ale culcușului în funcție de preferința ta. Ai posibilitatea de a utiliza în mai multe variante modelul de baby nest ales, schimbând partea din bumbac 100% cu cea din minky pufos. Interiorul din vatelină cu proprietăți hipoalergenice și salteluța detașabilă din bumbac 100% asigură un mediu prietenos, extrem de confortabil.

De asemenea, pereții coșulețului, umpluți cu puf siliconat hipoalergenic, certificat OEKO TEX, îndeplinesc toate condițiile de siguranță  pentru nou-născuți. Toate aceste caracteristici contribuie la prezentarea unui produs de calitate premium, care face fericit orice bebeluș și oferă satisfacție oricărui părinte.

De ce este coșulețul cea mai bună opțiune în primele luni de viață?

Coșulețul de tip baby nest este o opțiune excelentă în primele luni din viața bebelușului tău. Beneficiile sunt nenumărate și nu ai cum să dai greș cu această alegere. Dacă ești în căutarea unui pătuț care să îi ofere senzația de siguranță și să îl ferească de momentele în care s-ar putea speria în timpul zilei sau nopții, cuibușorul „păturica fermecată” este răspunsul pentru cerințele tale. Spațiul relativ îngust îi asigură bebelușului protecția, marginile împiedicând alunecarea sau căderea sa din culcuș.

Coșulețul este dotat cu două salteluțe ergonomice, una permanentă și cealaltă detașabilă. Salteluța permanentă este perfect adaptată la corpul bebelușului, nemodificând postura și favorizând o dezvoltare osoasă și musculară armonioasă. Pe de altă parte, salteluța detașabilă este foarte confortabilă și ușor de curățat, păstrând astfel culcușul curat și igienizat.

Un baby nest oferă micuțului spațiul său propriu. Primul său „apartament” va fi o oază de voie bună, în care se va simți protejat chiar și atunci când îl vei lua cu tine în vizite sau vacanțe. Cu ajutorul coșulețului vei asigura un spațiu familiar pentru bebe în orice deplasare.

Marginile coșulețului îl vor proteja și în timpul somnului, atunci când va dormi în pat alături de tine. Nu va mai exista riscul de a-l lovi accidental sau de a te răsturna peste el. Puteți dormi împreună, fără nicio grijă, micuțul fiind complet protejat. Achiziționează un baby nest și bucură-te de avantajele excepționale oferite de acest produs minunat!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE