Bugetul municipiului Târgu Mureș, rectificat Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 166 Vizualizări

Bugetul municipiului Târgu Mureș, rectificat

La ședința extraordinară a Consiliului Local Târgu Mureș de luni, 11 aprilie, pe ordinea de zi a fost rectificarea bugetară, prin care au primit finanțare proiectele câștigătoare la concursul de bugetare participativă desfășurat pentru prima dată în acest an.

”Astfel, proiectul de amenajare peisagistică a spațiului din Piața Bernády, cel al parcărilor eficiente și securizate pentru biciclete, iluminarea inteligentă a trecerilor de pietoni nesemaforizate precum și proiectul de reamenajare a străzii Busuiocului, au primit fiecare suma de 50.000 de lei, în timp ce proiectul de amenajare a Pieței Republicii a primit suma de 90.000 de lei. “Laboratorul viitorului”, proiectul câștigător al Școlii Gimnaziale ”George Coșbuc” a primit suma de 195.000 de lei. Tot în ședința de luni au fost realocate sume pentru reparații a străzilor, a parcărilor și trotuarelor din cartierele Unirii, Tudor și Aleea Carpați, iar pentru programul PNRR au fost aprobate sumele necesare renovării energetice a blocurilor de locuințe din oraș. Colegiul Național ”Unirea” a primit suma de 100.000 de lei pentru reparații iar Liceu ”Bolyai”, pentru corpul de clădire de pe strada Secuilor Martiri nr. 14 – fosta școala gimnaziala nr. 6, a primit suma de 393.000 de lei pentru înlocuirea încălzirii actuale cu sobe de teracotă cu un sistem nou cu centrala termica si radiatoare”, a informat Soós Zoltán, primarul municipiului Târgu Mureș.

Totodată, edilul șef al ”Orașului Trandafirilor” a mai precizat că a fost suplimentat și bugetul Grădinii Zoologice ”pentru reparații curente, hrana animalelor și construirea unor spații dedicate animalelor exotice – pavilioane noi.”

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE