Home / Business / Controale antifraudă în piețele agroalimentare!

Controale antifraudă în piețele agroalimentare!

Distribuie

Peste 200 de inspectori ai Direcției Generale Antifraudă Fiscală (DGAF), din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), verifică modul de fiscalizare a veniturilor obținute din vânzarea produselor alimentare, a informat joi, 14 aprilie, Serviciul comunicare, relații publice și mass media din cadrul ANAF.

”Este vizată în special comercializarea de carne, ouă, legume, fructe și alte produse specifice perioadei. Controalele se desfășoară la nivel național și au în vedere atât piețele agroalimentare și magazinele specializate, cât și circuitele de aprovizionare aferente. Acțiunea de control se realizează în echipe comune cu comisari ai Agenției Naționale pentru Protecția Consumatorului și reprezentanți ai Ministerului Agriculturii”, se menționează în comunicat.

(Redacția / Foto: www.realitateafinanciara.net )

 

De asemenea, verificati

Programe de finanțare pentru dezvoltarea companiilor din Regiunea Centru

Distribuie Fondurile europene sunt resurse financiare esențiale pentru statele membre UE, care reușesc astfel să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.