Home / Consiliul Judetean Mures / Actualizare topo-cadastrală pentru ”Transilvania Motor Ring”

Actualizare topo-cadastrală pentru ”Transilvania Motor Ring”

Consilierii județeni au aprobat joi, 14 aprilie, cu prilejul unei ședințe ordinare de lucru, însuşirea documentația topo-cadastrală întocmită de SC Topo Graf SRL în vederea actualizării datelor tehnice topo-cadastrale ale imobilelor aferente „Parcului auto pentru sporturi cu motor” situate în localitatea Ungheni și localitatea Sânpaul, evidențiate în C.F. nr. 50084/Ungheni și C.F. nr. 50025/Sânpaul, aparţinând domeniului public.

Potrivit Referatului de aprobare aferent proiectului de hotărâre, imobilul respectiv este evidențiat în două cărți funciare, deoarece este amplasat pe teritoriul administrativ a două unități administrativ-teritoriale, respectiv în C.F. nr. 50084/Ungheni și C.F. nr. 50025/Sânpaul.

”Ținând cont de cele de mai sus, au fost inițiate demersuri pentru realizarea unei documentații cadastrale privind actualizarea datelor imobilelor aferente „Parcului auto pentru sporturi cu motor” înscrise în C.F. nr. 50084/Ungheni și C.F. nr. 50025/Sânpaul, fiind încheiat un contract de prestări servicii cu SC Topo Graf SRL, deoarece construcțiile aflate pe acest amplasament nu au fost evidențiate în cartea funciară”, se menționează în document.

(Redacția)

Citeste si:  Concurs de Geografie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Acțiune de ecologizare în satul Râciu

Peste 70 de participanți, elevi, părinți, bunici cu poftă de muncă și voie bună și …