Air Connect va descinde pe aeroporturile Transilvaniei Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 845 Vizualizări

Air Connect va descinde pe aeroporturile Transilvaniei

Noul operator aerian autohton Air Connect își va începe activitatea din iunie, fiind vizate aerogări precum Cluj-Napoca, Timișoara sau Baia Mare.

Air Connect se vrea a fi companie specializată în zboruri frecvente și de tip charter, potrivit Airlines Travel. Flota se va baza pe modelul ATR 72-600. Ambițiile companiei sunt de a deveni unul dintre cei mai importanți operatori de turbopropulsoare din regiune.

Aceasta are sediul la București Otopeni. Este înființată de cinci investitori: Alexandru Marginean (Karpaten), Florin Necula, Dorin Ivascu, Cosmin Pop și Iulia Muntean. Aceasta își propune să devină unul dintre cei mai importanți operatori de turbopropulsoare din regiune.

„Compania își începe operațiunile în iunie 2022, oferind zboruri interne în România, conectând aeroporturile regionale cu huburi din apropiere și zboruri [charter] de vacanță”, au declarat reprezentanții societății.

Aceasta va opera zboruri charter pentru Karpaten și Dertour, cu plecare din Timișoara, Cluj-Napoca, Baia Mare, București, Craiova, Bacău. Destinațiile vor fi stațiuni din Bulgaria, Grecia, Muntenegru și Turcia. Compania va recepționa primele avioane de tip ATR 72-600 la finalul lunii aprilie.

Nora DUMITRESCU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE