Home / Business / ”Cocoșul de Aur”, pregătit de redeschidere! Detalii despre noul business!

”Cocoșul de Aur”, pregătit de redeschidere! Detalii despre noul business!

Distribuie

Omul de afaceri Cosmin Pop, deținătorul imobilului târgumureșean cunoscut sub denumirea de ”Cocoșul de Aur”, a anunțat joi, 14 aprilie, în exclusivitate pentru cotidianul Zi de Zi, că lucrările de renovare ale îndrăgitului obiectiv turistic din ”Orașul trandafirilor” au fost finalizate.

Astfel, în urmă cu câteva zile, simbolul obiectivului, celebrul ”cocoș de aur”, a fost amplasat pe imobil, ca în celebrele zile bune de pe timpuri când ”Cocoșul de Aur” era o veritabilă oază de relaxare atât pentru localnici, cât și pentru turiștii aflați în Târgu Mureș.

Restaurant, terasă plus boutique hotel

Proprietarul imobilului a explicat că inaugurarea restaurantului va avea loc în data de 1 mai, prin organizarea unui eveniment special, urmând ca hotelul, care va avea 10 camere de tip boutique, și terasa, să fie date în folosință începând cu data de 15 mai.

”S-au finalizat lucrările de construcție și amenajare a obiectivului ”Cocoșul de Aur”, atât pe partea hotelieră cât și pe cea de restaurant și terasă. Suntem în perioada de teste și de demersuri administrative legate de partea legală a închideriii autorizației și avizării noii activități. Intențiile sunt ca la data de 1 mai, dacă ne va ajuta și vremea, să organizăm un soft opening pe partea de restaurant. Începând cu data de 15 mai va fi pusă la dispoziția publicului, a viitorilor clienți, atât terasa cât și hotelul”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, Cosmin Pop, cunoscut opinie publice și ca proprietar al SC Romur SA, societate cu activitate în domeniul imobiliar.

Lucrările de restaurare și modernizare a imobilului monument istoric situat pe strada Călărașilor cunoscut și sub denumirea de Casa Bürger au demarat în anul 2019. Investiția a fost susținută exclusiv din surse proprii de către omul de afaceri Cosmin Pop, a cărui ambiție a fost salvarea de la ruinare și redarea strălucirii de odinioară uneia dintre cele mai iubite clădiri din Târgu Mureș.

Felicitări investitorului pentru viziune, dar și pentru perseverență!

Alex TOTH

 

De asemenea, verificati

Sistare de gaze naturale într-o localitate mureșeană

Distribuie Pentru efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de distribuție a gazelor naturale, compania Delgaz …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.