Proiectul podului peste Mureș din Aleea Carpați revine în discuție Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3790 Vizualizări

Proiectul podului peste Mureș din Aleea Carpați revine în discuție

Președintele PNL Mureș, Ciprian Dobre, a solicitat miercuri, 13 aprilie, conducerii Primăriei municipiului Târgu Mureș, organizarea unei dezbateri publice pentru analizarea proiectelor propuse în vederea finanțării prin intermediul Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny”.

Liderul liberalilor mureșeni s-a arătat surprins că din portofoliul de proiecte ”Anghel Saligny” anunțat recent de conducerea Primăriei municipiului Târgu Mureș lipsește proiectul care propune construirea unui pod rutier peste râul Mureș, în cartierul Aleea Carpați.

”Aici cred că vom avea o dezbatere asupra proiectului care va fi susținut de către Municipiul Târgu Mureș, pentru că de exemplu noi, PNL, am susține al doilea proiect, și anume construirea podului peste râul Mureș, și nu amenajare drum ocolitor strada Gheorghe Doja și Pasaj peste calea ferată pentru că vedem cu toții ce se întâmplă la intrare în Târgu Mureș dinspre partea de nord a municipiului”, a afirmat, cu prilejul unei conferințe de presă, Ciprian Dobre.

”Din punctul meu de vedere, cel mai important proiect ar fi un nou pod peste râul Mureș, care ar fluidiza acea intersecție ”păcătoasă” de la ”Cocoșul de Aur”, care în momentul de față dacă ținem cont de reglementările pe care le dau specialiștii în proiectarea de sensuri giratorii, ”înghite” dublul mașinilor decât ar înghiți un sens giratoriu. Undeva la 4-5 mii de mașini per oră, dimineața, la orele de vârf, între 7.30 și 8.30”, a spus și Alexandru György, viceprimar al municipiului Târgu Mureș și vicepreședinte al PNL Mureș.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE