Reparații de drumuri de un milion de lei în Livezeni Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 552 Vizualizări

Reparații de drumuri de un milion de lei în Livezeni

Conducerea Primăriei comunei Livezeni a demarat, în data de 14 aprilie 2022, o licitație estimată la valoarea de 1.008.403 de lei, fără TVA, pentru obiectivul de investiții ”Lucrări de reparații drumuri pentru străzile de pe raza comunei Livezeni, județul Mureș”, informează www.licitatiapublica.ro.

Potrivit sursei citate, termenul limită pentru depunerea ofertelor este 2 mai 2022, iar durata contractului va fi de 6 luni.

”Având în vedere starea actuală a carosabilului și a degradărilor evolutive datorate solicitărilor dinamice și a factorilor climaterici, este necesară executarea lucrărilor de întreținere specifice tipului de îmbrăcăminte a străzii, în vederea eliminării defecțiunilor și aducerii străzilor la o stare normală de exploatare care să asigure siguranța și confortul circulației. În acest sens, sunt propuse lucrări de reparații prin asfaltare cu mixtură BA16, achiziție piatră spartă cu transport și închiriere utilaje, autograder și cilindru, în vederea executării lucrărilor”, se precizează în caietul de sarcini al licitației, document aprobat de Bányai István, primarul comunei Livezeni.

(Redacția / Foto: https://ro.depositphotos.com/home.html )

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE