Descoperă  Reghinul printr-o ”Aventură arhitecturală” Reghin
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 164 Vizualizări

Descoperă  Reghinul printr-o ”Aventură arhitecturală”

Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Reghin lansează o nouă și inedită provocare intitulată ”Aventură arhitecturală”. Mai exact, este vorba de o călătorie cu ajutorul indiciilor prin municipiul Reghin, aventură care va avea loc în două perioade, 18-21 și 26-28 aprilie, în intervalul orar 10:00 – 13:00

„Invităm reghinenii într-o călătorie cu indicii care îi vor ajuta să privească orașul altfel prin detaliile care dau farmec clădirilor pe lângă care trecem, cel mai adesea grăbiți, fără să le vedem cu adevărat.
îi trimitem în această aventură echipați cu instrumente care îi vor ajuta la orientare: listă cu indicii, hartă cu itinerariul pe care îl vor avea de parcurs, iar dacă indiciile li se par dificile am pregătit și un vocabular urban. Pentru această aventură Kit-ul îl pot găsi la Centrul de Informare Turistică din Piața Petru Maior nr. 60 de unde îl pot prelua în zilele 18-21 și 26-28 aprilie, în intervalul orar 10:00 – 13:00”, au precizat reprezentanții Centrului Național de Informare și Promovare Turistică Reghin.

Potrivit acestora, se poate participa atât singur, cât și în grup. „Recomandăm participanțiilor să aibă la ei un smartphone cu baterie suficientă/aparat foto, curiozitate cât cuprinde, atenție dublată de răbdare și încălțăminte confortabilă. Sperăm ca la finalul hoinărelii pe străzile Reghinului să devină mai conștienți de frumusețea detaliilor care îl compun și să aprecieze mai mult acest oraș”, a  precizat Simona Loredana Bogdan, reprezentantul Centrului Național de Informare și Promovare Turistică Reghin.

Alin ZAHARIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE