Popicarele junioare, vicecampioane la senioare Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 125 Vizualizări

Popicarele junioare, vicecampioane la senioare

Cu o echipă de junioare, aceeași care a încheiat recent pe locul 4 în Liga Campionilor, Electromureş Romgaz Târgu Mureș s-a clasat pe locul secund în Campionatul Național de popice pe echipe al senioarelor. Ca deținătoare a titlului cucerit în urmă cu un an în altă componență, mureșencele au avut un start bun în prima zi a turneului Play-Off disputat la baza sportivă Gheorgheni din Cluj Napoca.

La finele primei zile de concurs, echipa antrenată de Orosz István şi Seres Jozsef a încheiat pe primul loc, cu un rezultat de 3466 popice doborâte, cu un singur „băţ” mai mult decât Rapid Bucureşti, a doua clasată. Rezultatele obținute de popicarele mureșene în prima zi, în ordinea valorică, au fost: Maria Ciobanu 603 p.d., Seres Bernadett 596 p.d., Fekete Réka 572 p.d., Budoi Noemi 569 p.d. Szabo Julia Emese 565 p.d., Roxana Andreea Bordianu 561 p.d., iar rezervele echipei au fost Kádár Nora şi Dan Monica.

Ritm inferior, titlu cedat

Tentativa de păstrare a titlului din a doua zi nu a reușit. Pe lângă faptul că unele dintre tinerele popicare mureşene au obținut rezultate inferioare primei zile, cu 103 la totalul echipei, Rapid Bucureşti a reușit o evoluție superioară, cu un total de 3506 p.d., având-o ca principală performeră pe Alina Sanda, cu 643 p.d. Echipa mureșeană s-a clasat astfel pe locul secund, cu 3363 p.d., la o diferență de 143 popici.

Podiumul rezultat după cele două zile de întreceri a fost următorul: 1. Rapid Bucureşti (6971 p.d.), 2. Electromureş Romgaz Târgu Mureş (6829 p.d.), 3. Conpet Petrolul Ploieşti (6776 p.d.).

Rezultatele vicecampioanei în a doua zi, în ordinea evoluției: Szabo Julia Emese 547 p.d., Seres Bernadett 602 p.d., Roxana Andreea Bordianu/Kádár Nora 515 p.d., Fekete Réka 550 p.d., Maria Ciobanu 588 p.d. şi Budoi Noemi 561 p.d. Rezervă: Dan Monica. În urma acestui rezultat Electromureş Romgaz și-a câştigat dreptul de a participa la Cupa Europei, competiție care se va disputa în Germania, la München, în perioada 5-8 octombrie a acestui an.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE