De ce să folosești Biano Studio Business
  • marius.morar
  • 0 comentarii
  • 240 Vizualizări

De ce să folosești Biano Studio

Te-ai hotărât să-ți renovezi apartamentul și să achiziționezi mobilă nouă? Te-ai mutat în altă casă și ai nevoie de mobilier? Din fericire, există o mulțime de magazine,atât fizice cât și online, de unde poți cumpăra mobilier de calitate. Un bun exemplu este Biano, marketplace-ul care unește sute de magazine electronice cu mobilier și decorațiuni. Pe Biano, vei găsi absolut tot ce-ți dorești, la prețuri pentru orice buget, indiferent de preferințele legate de dimensiune sau design, culoare sau material. Însă, într-un “ocean” de piese de mobilier, te poți simți adesea pierdut. Și, după ce ai vizionat zeci de canapele și biblioteci, te gândești ce să alegi și, desigur, cum să aranjezi piesa “câștigătoare” în spațiul pe care îl ai la dispoziție. Pentru că, nu-i așa, nu este ca și cum ai putea să cumperi mobilă, să o montezi și să constați că nu se potrivește, pentru a o returna magazinului. Odată cumpărată o piesă de mobilier este mai greu să scăpăm de ea și să o înlocuim ușor cu alta. Deci ce este de făcut? Ce ai spune dacă înainte de a cumpăra te-ai putea “juca” puțin cu piesele dorite și ai putea vizualiza modul în care ar arată acestea în casa ta? Ei bine, cu Biano Studio ai această posibilitate.

Acest instrument îți simplifică alegerea oferindu-ți posibilitatea de a crea un plan 2D, care îți va permite să vizualizezi ce mobilă și accesorii se potrivesc împreună.

Cum să îți creezi propriul plan?

Cu Biano Studio, crearea unui plan 2D este rapidă și ușoară! În loc să angajezi un designer de interior pentru a-ți mobila și decora casa, de ce să nu îți creezi propriul plan în timpul liber? Dacă nu ai foarte mult timp la dispoziție, acest instrument îți oferă posibilitatea de a proiecta cu ușurință interiorul și totul este gratuit. Nu trebuie decât să ai un cont de utilizator pe platforma Biano.

Cu ajutorul acestui instrument puteți proiecta concepte pentru camere individuale. Acestea se realizează într-o manieră facilă, selectând produsele favorite și aranjându-le după bunul plac, astfel încât la finalul proiectului să aveți o viziune clară asupra mobilierului și decorațiunilor alese.
Joacă-te cu mobila și decorul până obții designul dorit. Pe site-ul Biano vei găsi o gamă variată de produse care satisface toate dorințele. Selectează produse de la orice brand, pentru orice încăpere, chiar și pentru grădină și terasă, filtrează-le și sortează-le pentru a găsi cu ușurință produsul preferat.
Compară mai multe modele de mobilier în planul 2D pentru a găsi cea mai potrivită piesă pentru casa ta. Posibilitățile sunt nelimitate! Ia în considerare nevoile tale și ale familiei atunci când alegi mobila și de asemenea, ține cont și de locul unde o vei amplasa.

Dacă ai deja o idee despre stilul de mobilier pe care îl dorești, alege un produs generic de pe site și poți schimba ulterior culoarea în funcție de disponibilitate. Dacă imaginea are un fundal îl poți elimina astfel încât să apară doar produsul. De asemenea, poți defini ordinea produselor din proiect, le poti roți, duplica, mări sau micșora. Practic, te poți distra în timp ce îți proiectezi casa sau o încăpere din casă. Mai mult, toate piesele selectate pot fi achizitionate prin intermediul magazinelor partenere, vei avea afișate prețurile, precum și un cost total al tuturor obiectelor alese. La final, poți partaja creația ta pe rețelele de socializare sau în comunitatea Biano. 
Desigur, dacă nu dorești momentan să cumperi nimic, nu este nicio problemă. Consideră acest instrument ca o modalitate excelentă de a te relaxa.
 
Biano Studio îți oferă o experiență captivantă care îți permite să vizualizezi planul 2D pentru a avea o viziune clară asupra mobilierului și decorațiunilor alese. În acest fel nu vei mai avea surprize odată achiziționate piesele de mobilier pentru casa ta!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE