2 milioane de lei pentru extinderea rețelei de canalizare din Sâncraiu de Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 323 Vizualizări

2 milioane de lei pentru extinderea rețelei de canalizare din Sâncraiu de Mureș

Conducerea Primăriei comunei Sâncraiu de Mureș a demarat, în data de 21 aprilie 2022, o licitație estimată la valoarea de 2.080.375 de lei, fără TVA, pentru realizarea obiectivului de investiții ”Extindere rețea de canalizare în comuna Sâncraiu de Mureș – județul Mureș”, informează www.licitatiapublica.ro.

Potrivit sursei citate, termenul limita pentru depunerea ofertelor este 9 mai 2022, durata contractului va fi de 12 luni, iar investiția este realizată din fonduri bugetare.

”Lungimea rețelei de canalizare rezultată din calcule este de 1.981 de metri. Colectoarele de canalizare se vor executa din tuburi din PVC, SN 4, Dn 250 milimetri și se vor poza prin metoda clasică cu săpătură deschisă. Pe traseul reţelei de canalizare menajeră se vor prevedea 65 de cămine de vizitare, executate din elemente prefabricate din beton armat. Racordurile consumatorilor la rețeaua nouă de canalizare menajeră se vor realiza din conducte din PVC, SN4, cu diametrul De 160 de milimetri și sunt în număr de 94 de bucăți. Acestea vor fi prevăzute cu cămine de racord din PVC Dn 400/315 milimetri, amplasate la limita de proprietate, în domeniu public”, se precizează în caietul de sarcini al licitației.

(Redacția / Foto: https://ro.depositphotos.com/home.html )

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE