Dublă a popicarelor junioare Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 166 Vizualizări

Dublă a popicarelor junioare

La doar trei zile după ce au câștigat medaliile de argint în competiția senioarelor, echipa de popice junioare Electromureş Romgaz Târgu Mureş a cucerit un nou titlu de campioană naţională și medaliile de aur la turneul final al Campionatului Naţional rezervat jucătoarelor sub 23 de ani.

Performanța mureșencelor reușită pe moderna arenă de popice cu 8 piste a complexului sportiv Gheorgheni din Cluj-Napoca a fost completată cu locul secund ocupat de CSM Târgu Mureş. Campioanele s-au impus în cele două zile de concurs cu un total de 6823 popice doborâte, iar vicecampioana a reușit 6444 p.d., devansând echipele Conpet Petrolul Ploieşti, clasată pe treapta a treia a podiumului cu 6404 p.d., a patra echipă calificată pentru faza finală a ediţiei fiind Rapid Bucureşti. Acest rezultat al campioanei a mai fost completat și cu un nou record naţional la junioare, echipa mureşeană reuşind în prima zi a competiţiei un rezultat de 3450 popice doborâte.

Cu un avans confortabil obținut în prima zi, rezultatul celei de-a doua zi a fost de 3373 p.d., vicecampioana CSM reușind în cele două zile

3268 și 3176 p.d.

Rezultate individuale valoroase

Echipa antrenorilor Orosz István şi Seres Jozsef au evoluat aproape în aceeași componență ca și în întrecerea senioarelor. S-au remarcat în mod deosebit Maria Ciobanu și Seres Bernadett, ambele cu rezultate de peste 600 „bețe” în cele două zile. Prima a reușit 627 și 612, a doua 618 și 608. O „dublă” de 570 p.d. a reușit Budoi Noemi, Szabo Julia Emese a înregistrat 581 și 547 p.d., iar Fekete Réka 538 și 559 p.d. Singura componentă care nu a participat și în întrecerea senioarelor a fost junioara sub 14 ani Diana Maria Stana, care a contribuit cu 516 și 477 p.d. Echipa campioană le-a mai avut în componenţă pe Nagy Alexandra Bianca şi Molnár Izabella.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE