Lăcașurile de cult mureșene, supravegheate de polițiști Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 108 Vizualizări

Lăcașurile de cult mureșene, supravegheate de polițiști

În perioada sărbătorilor Pascale, respectiv 22-25 aprilie, aproximativ 150 de polițiști vor acționa zilnic în județul Mureș pentru ca această sărbătoare să fie celebrată în liniște și siguranță, a anunțat joi, 21 aprilie, Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

”Efectivele care vor fi prezente în teren vor acționa atât pentru prevenirea, descurajarea și combaterea faptelor antisociale cât și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră. De asemenea, polițiștii vor fi prezenți și în zona lăcașurilor de cult pentru prevenirea oricăror incidente cât și pentru ca fiecare cetățean să se bucure de aceste sărbători. Având în vedere că este o perioadă aglomerată, pentru că cetățenii încă mai au cumpărături de făcut, vă recomandăm să fiți vigilenți, să manifestați o atenție deosebită asupra banilor pe care îi aveți la dumneavoastră și asupra bunurilor de valoare, astfel încât sa nu deveniți victime ale infracțiunilor. Dacă plecați la drum, conduceți prudent, respectați regulile de circulație și nu vă grăbiți întrucât este important să ajungeți în siguranță și să petreceți alături de cei dragi”, se arată în comunicat.

În caz de nevoie, mureșenii sunt sfătuiți să apeleze cu încredere la cel mai apropiat polițist sau să sune la 112 – Apelul Unic de Urgență.

”Inspectoratul de Poliție Județean Mureș vă dorește să aveți parte de sărbători liniștite, iar Învierea domnului să vă găsească sănătoși și cu cei dragi aproape!”, a transmis Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE