Restricții de circulație în Târgu Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1691 Vizualizări

Restricții de circulație în Târgu Mureș

Reprezentanții Primăriei municipiului Târgu Mureș anunță restricții de circulație pentru acest sfârșit de săptămână, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, după cum urmează:

Vineri, 22 aprilie 2022, va fi restricționat traficul rutier în zona centrală și pe străzile adiacente, între orele 19.00 – 21.00.

Sâmbătă, 23 aprilie 2022, începând cu ora 23.00, se va restricționa traficul auto în zona centrală și pe străzile adiacente până în data de 24 aprilie 2022, ora 14.00.

De asemenea, în data de 23 aprilie 2022 până la finalul zilei, se va restricționa traficul auto pe Bulevardul Pandurilor, de la intersecția cu Bulevardul 1 Decembrie 1918 și până la intersecția cu Complexul Darina, la fel și în intersecția Evreilor Martiri cu Sârguinței.

Pe străzile Armoniei și Înfrățirii se va restricționa circulația pe perioada procesiunii pascale, începând cu ora 24.00 și până la finalizarea acesteia.

La celelalte biserici, procesiunile se vor desfășura conform programului anunțat, cu mențiunea că restricțiile se vor face punctual, pe perioada procesiunii, în funcție de situația operativă din teren.

În data de 24 aprilie 2022, la Catedrala de pe Bulevardul Pandurilor (Fortuna) se va restricționa traficul rutier urmând modelul din noaptea de Înviere, între orele 9.00 până la finalizare.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE