Municipiul Târnăveni, fără transport public în comun Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 736 Vizualizări

Municipiul Târnăveni, fără transport public în comun

Municipiul Târnăveni nu are transport public în comun, a anunțat vineri, 22 aprilie, Sorin Megheșan, primarul localității.

Edilul șef din Târnăveni a explicat situația, prin intermediul unei postări pe pagina proprie de Facebook:

”Ce s-a întâmplat?

Contractul de delegare a gestiunii prin concesionare a serviciului de transport local public de persoane prin curse regulate în municipiul Târnăveni expiră în 23 aprilie. Am organizat, la termen și la timp, două licitații pentru acordarea licenței de transport.

Din cauza majorării prețului la carburanți și a lipsei de predictibilitate a costului motorinei, la licitații nu s-a prezentat niciun operator de transport.

Ce soluții avem?

Consiliul Local Târnăveni a aprobat, joi, delegarea serviciului de transport local prin curse regulate de persoane prin procedură de negociere directă. Cu alte cuvinte, conform legii, putem delega serviciul de transport fără licitație, pentru o perioadă scurtă, până la reluarea licitației și a desemnării unui câștigător.

În acest sens, am trimis 14 cereri de ofertă la operatori de transport din zone apropiate Târnăveniului și așteptăm propunerile lor.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile evidente. Este însă o realitate pe care ne-o asumăm împreună și pentru rezolvarea căreia vă asigur că Primăria și Consiliul Local lucrează și depun toate eforturile.

Vă mulțumesc!”

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE