Home / Luduș / Accident lângă Luduș, cu o victimă încarcerată

Accident lângă Luduș, cu o victimă încarcerată

Distribuie

Pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Luduș au fost solicitați să intervină sâmbătă, 23 aprtilie, în jurul orei 22.24, la un accident rutier produs la ieșirea din localitatea Luduș către Sărmașu, la intrare în localitatea Roșiori.

”Este vorba despre un autoturism ieșit în decor. În urma impactului este o persoană de sex masculin încarcerată, inconștientă. Se intervine pentru descarcerarea victimei. La fața locului se află și un echipaj SMURD Luduș”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Horea” al județului Mureș.

Conform aceleiași surse, ”victima de sex masculin a fost descarcerată, este de cod roșu, inconștentă, s-au început manevrele de resuscitare”, iar ”circulația este blocată pe un singur mers.”

De asemenea, ”în sprijin a fost trimis echipajul de terapie Intensivă Mobilă.”

(Redacția)

 

De asemenea, verificati

IPJ Mureș: Acțiuni ample pe drumurile naționale pentru combaterea excesului de viteză

Distribuie Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliției Județean Mureș au desfășurat duminică, 14 aprilie, acțiuni …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.