FOTO: Târgul Producătorilor Locali, ediție înaripată de Paște Reghin
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 400 Vizualizări

FOTO: Târgul Producătorilor Locali, ediție înaripată de Paște

Piațeta Libertății din municipiul Reghin găzduiește în acest weekend o nouă ediție a Târgului Producătorilor Locali. Oferta este cea binecunoscută deja, de la haine tradiționale, obiecte decorative croșetate, până la ciocolată artizanală, brânzeturi maturate, miere, siropuri, dulcețuri, vinuri, sucuri naturale din fructe și legume, zacuscă, murături, plante pentru ceai, kürtőskalács, produse din lavandă, și nu în ultimul rând bijuterii, accesorii și decorațiuni.

Ediție înaripată

Pentru această ediție, organizatorii, Centrul de Informare și Promovare Turistică din Reghin, au dat posibilitatea ceor mici să coloreze și picteze forme de ouă, iar vizitatorilor, să plece acasă ”înaripați”, grație unui panou pictat semnat de Fekete Ferenczi Blanka, prezență constantă la Târgul Producătorilor Locali din municipiul Reghin.

„Aș dori așa pentru mine să fac o pictură mare pe pânză cu niște aripi colorate. Am în minte această lucrare de foarte multă vreme pe care mi-aș dori foarte mult să o realizez. Nu știu de unde mi-a venit idea, așa simt eu că trebuie să pictez aripi”, ne spunea Blanka în vara anului trecut la prima ediție  a festivalului ”#loveReghin DAY&NIGHT” .

Blanka și-a respectat dorința exprimată anul trecut, aripile pot fi văzute în Piațeta Libertății, mai mult de atât, cei care trec pragul târgului se pot fotografia având ca și décor cele două aripi mari și colorate semnate de Blanka.

Alin ZAHARIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE