Târgul Organizațiilor Nonguvernamentale la ediția a zecea Eveniment
  • Malina Moraru
  • 0 comentarii
  • 192 Vizualizări

Târgul Organizațiilor Nonguvernamentale la ediția a zecea

Târgul Organizaţiilor Neguvernamentale(ONG) „Împreună pentru comunitate”, ediţia a XIX-a se va desfășura în data de 14 mai de la ora 11:00 și 18:00  în Piața Trandafirilor. ONG-urile se vor prezenta la standuri, pentru unul dintre cele mai importante evenimente publice de imagine ale sectorului ONG mureșean.  La ora 12:00 va avea loc Marșul Solidarității Civice la care membri și beneficiarii ONG-urilor mureșene, respectiv membri comunității, prin participare pot arăta sprijinul lor față de munca ONG-urilor și a voluntarilor.

„Târgul ONG doreşte să ofere un cadru adecvat prin care organizaţiile neguvernamentale din domenii foarte diferite de activitate pot să interacţioneze, o dată pe an, arătând comunităţii oferta de servicii sau alte tipuri de activităţi, respectiv atrăgând voluntari şi 2%, respectiv 3,5% din impozitul pe venit al membrilor comunităţii”, au transmis organizatorii.

Organizațiile Nonguvernamentale care doresc să participe sunt rugate să se înscrie până în 28 aprilie 2022. De asemenea acestea trebuie să solicite necesitatea amplasării unui stand (cort, 1 masă și bancă). Pentru a afla mai multe detalii, pentru înscriere și alte formalități puteți apela numărul de telefon: 0265-311727 sau să trimiteți un mail la adresa:  office@divers.org.ro.

Evenimentul este organizat de către Asociația Divers, Fundația Transilvană Alpha, Fundația Comunitară Mureș și Asociația Mâini Unite în colaborare cu Primăria Municipiului Tîrgu Mureș.

Mălina Moraru

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE