“Bărbații la 40, Femeile la 43”, pe scena Casei de Cultură ”Dr. Eugen Nicoară” Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 546 Vizualizări

“Bărbații la 40, Femeile la 43”, pe scena Casei de Cultură ”Dr. Eugen Nicoară”

Teatrul revine la Reghin în luna mai cu o nouă comedie, “Bărbații la 40, Femeile la 43”, producție a Teatrului Mefisto București.

Reghinenii pot vedea spectacolul sâmbătă, 7 mai, ora 19:00, la Casa Municipală de Cultură „Dr. Eugen Nicoară”.

„Bărbații la 40, Femeile la 43”, scris și regizat de Octavian Strunilă, este un spectacol despre criza prin care trec aproape toate cuplurile cel puțin o dată în viață.

Despre bărbați este bine de știut faptul că “middle age crisis” se manifestă la 40 de ani, despre femei încă se discută. La 30, la 35 sau la 43.

Să te înșele soția cu “cel mai prost din clasă”, să te prindă criza de la 40 cu un milion de euro în cont sau să fii părăsit pentru că esti un om prea bun la suflet sunt problemele cu care se confruntă personajele surprinse în trei tablouri: la 29, la 40 si apoi la 43 de ani.

Cine sunt personajele?

Din distribuție fac parte Leonid Doni, Andreea Mateiu și Octavian Strunilã.

Leonid Doni este glumețul clasei!

Acel tip de personaj care, cu riscul de a se face de râs, încearcă în fiecare zi să facã ceva comic, doar ca să se facă remarcat.

Îl regăsim acum, la mai bine de 10 ani de la terminarea liceului, neschimbat. La fel de singur și la fel de glumeț! Nu a găsit încă fata potrivită, dar are speranțe!

Andreea Mateiu, soția înșelată

Andreea Mateiu în povestea noastră este femeia căsãtorită cu bărbatul de succes, plin de bani și cu o sumedenie de amante.

În pragul vârstei de 40 de ani, sotul se îndrăgostește de o “puștoaică de 23 de ani” și o lasă baltă cu doi copii si fără nicio carieră.

Simte că-i fuge pământul de sub picioare și caută o solutie să-și repună ordine în viată. Cu mult umor si autoironie reușește să preia, într-un sfârșit, controlul situației!

Octavian Strunilă, un nemernic „asumat”

Octavian Strunilă este “avocat în cele mai mari procese din țara asta”, după cum se laudă chiar el, și trăiește intens fiecare clipă, consumând cele mai scumpe băuturi în compania celor mai frumoase femei.

Este victima crizei de la 40 de ani, conștientizează asta și o savurează din plin! Este un nemernic, dar își asumă asta.

Viața însă ne face mai multe surprize decât ne putem noi imagina si eroul nostru se vede depășit de o situație total neprevăzută și plină de un umor debordant!

Prețul biletului este de 60 lei. Informații și rezervări se pot obține la tel. 0757.644.829 și 0757.109.450, sau pe www.iabilet.ro.

Sursă foto: Teatrul Mefisto București

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE