Cât va fi chiria în Arossa Center, noua clădire de birouri din centrul Târgu Mureșului Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3550 Vizualizări

Cât va fi chiria în Arossa Center, noua clădire de birouri din centrul Târgu Mureșului

Amplasat în kilometrul zero al municipiului Târgu Mureș, în Piața Trandafirilor – strada Poligrafiei, proiectul imobiliar mixt Arossa Center dezvoltat de către SC Sala Construct SRL va avea două corpuri de clădire: corpul C1 cu spații de birouri și spații comerciale de închiriat și corpul C2 cu apartamente de vânzare.

În prezent, spațiile pentru birouri sunt oferite în vederea închirierii către persoanele fizice sau juridice interesante.

”Clădirea comercială (C1) are deschidere la Piața Trandafirilor și este desfășurată pe demisol, parter și patru etaje, având o suprafață închiriabilă totală de 1.205 de metri pătrați. Spațiile de birouri totalizează 785 de metri pătrați (etajul 1-4), suprafața etajului curent fiind de 229 de metri pătrați. Proiectul pune la dispoziție spații comerciale totalizând 1.012 de metri pătrați, amplasate la demisolul și parterul celor două corpuri de clădire (C1 & C2). Arossa Center beneficiază de un total de 35 locuri de parcare, amplasate subteran și în exterior”, se menționează pe pagina web www.imobiliare.ro, unde este prezentată și oferta în ceea ce privește închirierea de spații comerciale.

Astfel, spațiul minim oferit pentru închiriere are 90 de metri pătrați (oferta de închiriere: 10 euro/metru pătrat/ lună), iar spațiul maxim de închiriat are suprafața de 500 de metri pătrați (oferta de închiriere: 10 euro/ metru pătrat/ lună).

Informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0752-088.884.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE