Clinică Universitară Stomatologică la ”Dimitrie Cantemir” Invatamant
  • Malina Moraru
  • 0 comentarii
  • 1258 Vizualizări

Clinică Universitară Stomatologică la ”Dimitrie Cantemir”

Clinica Universitară Stomatologică din Campusul „Dimitrie Cantemir” din Târgu Mureș este în plin proces de construcție.

Conform unei informări făcută marți, 26 aprilie, pe pagina oficială de Facebook a unității de învățământ, viitoarea clinică va avea în componență, printre altele: sală de așteptare și triaj, birou recepție, săli cu un total de 43 unituri dentare organizate pe specialități stomatologice, săli tehnice, două lifturi, spații destinate aparaturii de ultimă generație în domeniul radiologiei dentare care poate asigura pacienților servicii imagistice complexe precum tomografii computerizate 3D, fotografii 3D ale feței, radiografii panoramice și de sinusuri maxilare, radiografii retroalveolare.

Universitatea ”Dimitrie Cantemir” din Târgu Mureș a debutat în peisajul educaţional românesc în anul 1991, fiind prima universitate particulară din Transilvania şi a doua din România. Instituția de învățământ este acreditată prin Legea nr. 136/2005, an din care organizează examene proprii de licență.

Potrivit paginii web proprii, www.cantemir.ro, în cadrul Universității ”Dimitrie Cantemir” din Târgu Mureș funcționează cinci facultăți (Medicină, Drept, Științe Economice, Geografie și Psihologie și Științe ale Educației) și trei Departamente (pentru Pregătirea personalului Didactic, de Formare Profesională și Studii postuniversitare și de Strategii, Programe și Proiecte).

Mălina MORARU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE