Home / Invatamant / Clinică Universitară Stomatologică la ”Dimitrie Cantemir”

Clinică Universitară Stomatologică la ”Dimitrie Cantemir”

Distribuie

Clinica Universitară Stomatologică din Campusul „Dimitrie Cantemir” din Târgu Mureș este în plin proces de construcție.

Conform unei informări făcută marți, 26 aprilie, pe pagina oficială de Facebook a unității de învățământ, viitoarea clinică va avea în componență, printre altele: sală de așteptare și triaj, birou recepție, săli cu un total de 43 unituri dentare organizate pe specialități stomatologice, săli tehnice, două lifturi, spații destinate aparaturii de ultimă generație în domeniul radiologiei dentare care poate asigura pacienților servicii imagistice complexe precum tomografii computerizate 3D, fotografii 3D ale feței, radiografii panoramice și de sinusuri maxilare, radiografii retroalveolare.

Universitatea ”Dimitrie Cantemir” din Târgu Mureș a debutat în peisajul educaţional românesc în anul 1991, fiind prima universitate particulară din Transilvania şi a doua din România. Instituția de învățământ este acreditată prin Legea nr. 136/2005, an din care organizează examene proprii de licență.

Potrivit paginii web proprii, www.cantemir.ro, în cadrul Universității ”Dimitrie Cantemir” din Târgu Mureș funcționează cinci facultăți (Medicină, Drept, Științe Economice, Geografie și Psihologie și Științe ale Educației) și trei Departamente (pentru Pregătirea personalului Didactic, de Formare Profesională și Studii postuniversitare și de Strategii, Programe și Proiecte).

Mălina MORARU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Soós Zoltán, optimist pentru investiții noi la Târgu Mureș

Distribuie Primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, a participat miercuri, 5 octombrie, la Alba Iulia, …