Concursul Internațional de Caricatură ”Rabarbura” și-a desemnat câștigătorii Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 298 Vizualizări

Concursul Internațional de Caricatură ”Rabarbura” și-a desemnat câștigătorii

A patra ediție a Concursului Internațional de Caricatură ”Rabarbura” 2022, eveniment organizat de Transilvania CLOUD, cu sprijinul Elastoffice Romania SRL, și-a desemnat miercuri, 27 aprilie câștigătorii. Potrivit organizatorilor, în competiție au fost selectate un număr de peste 300 de lucrări, în finală ajungând doar 50.

„Această a IV-a ediție a fost cea mai de succes de până acum, prin prisma numărului record de lucrări înregistrate în concurs, peste 310, dar mai ales prin calitatea acestora”, a precizat Mircea Munteanu, președintele Transilvania CLOUD, organizatorul concursului.

În intervalul 20-24 aprilie, s-a derulat prima fază de jurizare a lucrărilor înscrise în concurs, etapă  în care membrii juriului au acordat  câte o notă de la 1 la 10 fiecărei lucrări. La încheierea primei etape, primele 50 de lucrări au fost  plasate în categoria ”Finala 2022”.

Câștigătorii concursului

Juriul, prezidat de caricaturistul târgumureșean Gabriel Rusu a acordat votul final în cursul zilei de miercuri, 27 aprilie. Premiul I în valoare de 500 de euro i-a revenit lui Izabela Kowalska-Wieczorek din Polonia pentru lucrarea ”Playground”, urmat de Lucian Dobârtă, România, cu lucrarea ”Mona Rhuba’s” și Konstantin Kazanchev, Ucraina. Premiul II a fost răsplătit de organizatori cu 300 de euro, respectiv 200 de euro pentru locul 3.

Izabela Kowalska-Wieczorek, Polonia: ”Playground” – Premiul I
Lucian Dobârtă, România: ”Mona Rhuba’s” – Premiul II
Konstantin Kazanchev, Ucraina – Premiul III

Sursă foto: www.cartoons.rabarbura.ro

Alin ZAHARIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE