Home / Administratie / CIUDĂȚENIE. Firmă de curățenie, în asocierea care va construi Centura Sighișoarei

CIUDĂȚENIE. Firmă de curățenie, în asocierea care va construi Centura Sighișoarei

Distribuie

Asocierea SC Clean Prest Activ SRL – SC T Dancor Romconstruct SRL – Ilci Insaat Sanayi Ve Ticaret AS – SC Proiect-Construct Regiunea Transilvania SRL, care a depus o ofertă în valoare de 257.772.291 de lei, fără TVA, a fost declarată câștigătoare a licitației care prevede proiectarea și construirea variantei de ocolire Sighișoara.

Anunțul a fost făcut joi, 28 aprilie, de conducerea Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRPD) Brașov, iar știrea a fost apoi ”rostogolită” cu repeziciune în mediul online de către internauții locali bucuroși (sau în orice caz, optimiști) că un proiect mureșean se află pe drumul cel bun.

Ciudat însă, una dintre firmele prezente în asocierea câștigătoare nu are niciun fel de legătură cu realizarea de drumuri, autostrăzi sau centuri de ocolire. Este vorba despre SC Clean Prest Activ SRL București, societate care potrivit portalului www.listafirme.ro s-a înființat în data de 2 iulie 2008, se ocupă cu ”Activități generale de curățenie a clădirilor” și este deținută de un acționar unic, Oana Nicoleta Razdan. La finalul anului 2020, societatea avea 599 de angajați, afaceri de 42,3 milioane de lei și profit net de 1,6 milioane de lei.

Și totuși… ce caută o firmă a cărei activitate principală este curățenia clădirilor, a birourilor și a spațiilor de locuit într-o licitație care are ca obiect proiectarea și construirea unei variante de ocolire a unui municipiu?

Un posibil răspuns la această întrebare îl oferă jurnaliștii portalului Investigatoria, www.investigatoria.ro, care au alocat un articol interesant acestei spețe să recunoaștem, bizară.

Articolul poate fi lecturat aici:

(Redacția / Foto: https://ro.depositphotos.com/home.html )


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

”Candidaturi-bombă” anunțate de AUR la Primăria Târgu Mureș și Consiliul Județean Mureș

Distribuie Evenimentul de lansare a candidaților AUR la alegerile locale din județul Mureș va avea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.