Gedeon Richter România, producător de energie electrică? Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1408 Vizualizări

Gedeon Richter România, producător de energie electrică?

Consiliul de Administrație al SC Gedeon Richter România SA Târgu Mureș convoacă Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor pentru data de 23 mai 2022, ora 8.00, la sediul societății din Târgu Mureș, strada Cuza Vodă nr. 99-105.

Potrivit convocatorului, Ordinea de zi a adunării conține un singur punct, respectiv ”Aprobarea completării obiectului de activitate secundar al societății cu cod CAEN 3511 – Producția de energie electrică.”

În cazul în care Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor nu va fi legal constituită în data de 23 mai 2022, se consideră convocată o a doua adunare, în data de 24 mai 2022, de la ora 8.00, în același loc și cu aceeași ordine de zi.

Informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0740-028.967 sau la adresa de e-mail valentina.santa@gedeon-richter.ro, persoană de contact jurist Valentina Șanta.

Conform portalului www.listafirme.ro, SC Gedeon Richter România SA Târgu Mureș are ca obiect de activitate ”Fabricarea preparatelor farmaceutice” și a încheiat anul 2020 cu următorii indicatori economici: 600 de angajați, cifră de afaceri de 192,8 milioane de lei și profit net de 9,6 milioane de lei.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE