Protest al comercianților la Platoul Cornești Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 798 Vizualizări

Protest al comercianților la Platoul Cornești

Mai mulți comercianți de la Platoul Cornești și-au manifestat duminică, 1 mai, nemulțumirea vis a vis de intenția autorităților locale din Târgu Mureș de a le interzice desfășurarea activității.

Potrivit Biroului de presă al Primăriei municipiului Târgu Mureș, la protest au participat ”unii dintre vânzătorii de pe Platoul Cornești” care își desfășoară activitatea ”în baza unui protocol de cooperare ocazională numit „Târg de vacanță”, care va expira la 3 mai 2022.”

”A fost depusă o solicitare pentru organizarea unui alt eveniment de acest gen, însă, întrucât aceste tarabe funcționau fără licitație prealabilă, lucru nepermis de lege, autoritățile competente au decis să desființeze tarabele comercianților care nu îndeplinesc cerințele legale. La solicitarea acestora, am analizat posibilitatea de a le permite să-și continue activitatea de comerț dar legea specifică clar necesitatea licitării. Numai după ce vor face acest lucru li se va permite să-și reia activitatea pe Platou. „Vom face tot ce ne stă în putință pentru a ne asigura că nimeni nu-și pierde mijloacele de trai, dar trebuie să respectăm litera legii”, a transmis primarul reprezentanților comercianților”, a informat Biroul de presă al Primăriei municipiului Târgu Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE