Mureșeni amendați pentru aruncarea ilegală a gunoaielor Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1996 Vizualizări

Mureșeni amendați pentru aruncarea ilegală a gunoaielor

Poliția Locală Târgu Mureș a fost sesizată vineri, 29 aprilie, despre faptul că pe strada Budiului Mic, dintr-o autoutilitară s-au aruncat trei saci cu pet-uri.

”Cu sprijinul Poliției Municipiului Târgu Mureș s-a reușit identificarea și prinderea făptașului, în persoana numitului B.T. din Târgu Mureș, care a fost sancționat de o patrulă mobilă de intervenție cu suma de 2.000 de lei, în conformitate cu prevederile Hotărârii Consiliului Local nr. 302/2021”, au informat reprezentanții Poliției Locale Târgu Mureș.

De asemenea, în aceeași zi s-a primit o sesizare prin Dispeceratul Integrat de Urgență 112, prin care se semnala faptul că pe strada Rovinari s-a depozitat o saltea de canapea la ghena de gunoi.

”La fața locului s-a deplasat patrula mobilă de Intervenție, care l-a identificat pe autor, în persoana numitului B.P.C., pe care l-a sancționat contravențional cu suma de 2.000 de lei, potrivit prevederilor Hotărârii Consiliului Local nr. 302/2021”, se mai menționează în comunicat.

Poliția Locală Târgu Mureș le mulțumește cetățenilor municipiului pentru spiritul civic de care dau dovadă.

”Sesizările dumneavoastră pot fi făcute prin telefon la numărul 0265-250.760, ofițerul de serviciu, la Dispeceratul Integrat de Urgență 112 sau prin whatsapp la numărul 0723-307.126”, au mai transmis reprezentanții Poliției Locale Târgu Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE