S-a înființat Federația SMART din Apele Române Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1159 Vizualizări

S-a înființat Federația SMART din Apele Române

În urma votului exprimat în Adunarea Generală ce a avut loc vineri, 29 aprilie, Sindicatul Mureșul din Apele Române (SMAR) are o structură nouă de conducere.

Potrivit unui comunicat, noua structură de conducere a sindicatului este următoarea: președinte – Cornel Brișcaru, vicepresedinți – Druga Georgiana, Oliver Drăistaru, Lonian petru, Mateș Daniel, Mihail Gheorghe, Gina Mihăilescu, Poleacu Ariadna și secretar general – Șuteu Adela Monica.

”Tot în ședința de vineri s-au votat Raportul președintelui SMAR și al cenzorului sindicatului precum și înființarea, împreună cu colegii din Sindicatul APEROM, a Federației SMART din Apele Române.

Le mulțumim din nou tuturor colegilor Sindicatul Mureșul din Apele Române – SMAR, care au participat la votul în Adunarea generală! Urmează o nouă etapă în viața sindicatului nostru, una cu noi provocări mai ales dacă e sa privim spre noul drum deschis de federația ce se înființează. Avem convingerea că, la fel ca și până acum, împreună, acolo unde se poate vom face tot ce se poate pentru a ameliora condițiile de muncă ale colegilor noștri. În perioada imediat următoare vom depune la instanțele de judecată, conform legii, atât actele noii structuri de conducere ale sindicatului cât și pe cele privind înființarea noii federații”, a informat jrs. Cornel Brişcaru, președintele SMAR.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE