Container „Caisson” achiziționat de primărie pentru ISU Mureș Administrație
  • Malina Moraru
  • 0 comentarii
  • 411 Vizualizări

Container „Caisson” achiziționat de primărie pentru ISU Mureș

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „HOREA” al județului Mureș a primit în ziua de marți, 3 mai un container tip „Caisson”, predat de către Primăria municipiului Târgu Mureș. 

„Acest container este destinat pregătirii  personalului operativ în vederea perfecționării cunoștiințelor și deprinderilor de specialitate, tehnice de lucru și intervenției pentru stingerea incendiilor, tehnici de pătrundere în spații închise și semi închise, salvării din diferite medii ostile, precum și pentru antrenamentele în scopul măririi capacității de efort a organismului. Mulțumim Primăriei municipiului Târgu Mureș și domnului primar Soos Zoltan pentru achiziționarea acestui container”, au transmis reprezentanții ISU Mureș.

Primarul orașului, Soós Zoltán, a transmis prin intermediul unei postări pe pagina oficială de Facebook, un mesaj de susținere și apreciere pentru eforturile pe care pompierii mureșeni le realizează zilnic în slujba oamenilor.

„ Primăria a achiziționat un container de antrenament pentru echipa Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Horea” Mureș. Containerul este potrivit pentru exerciții de simulare și instruire. Este important ca pompierii orașului nostru să fie bine pregătiți pentru desfășurarea tuturor intervențiilor. Munca grea nu este suficientă ci este nevoie și de condiții adecvate pentru antrenament și de echipamente moderne. Prin achiziționarea acestui container, susținem activitatea pompierilor orașului nostru!”, a transmis Soós Zoltán.

Mălina MORARU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE