Home / Business / PUZ despre zona Calea Sighișoarei – Shopping City, în dezbatere publică

PUZ despre zona Calea Sighișoarei – Shopping City, în dezbatere publică

Distribuie

Primăria municipiului Târgu Mureș organizează în perioada 28 aprilie 2022 – 11 mai 2022 o consultare a opiniei publice cu privire la documentația de urbanism PUZ ”Calea Sighișoarei – Shopping City- Reconformare zonă funcțională „AA2” și stabilire reglementări pentru construirea spălătoriei auto self-service, împrejmuire, utilități, strada Calea Sighișoarei fără număr”, beneficiar Szasz Tibor, elaborator SC Aalto Proiect SRL – arh. urb. Gheorghiu Petru Alexandru.

Potrivit unui comunicat, consultarea documentației de urbanism propusă pentru dezbaterea publică poate fi făcută accesând pagina de internet www.tirgumures.ro, la secțiunea: Informații publice – Arhitect șef – Documentațiii de urbanism PUZ/PUD – aflate în dezbatere publică – 2022, sau direct la avizierul din holul central al Primăriei, vizavi de camera 12, unde sunt expuse extrase ale acestor documentații de urbanism sau la camera 70, etaj II, de luni până joi, între orele 11.00 – 12.00.

Observații, propuneri, sugestii referitoare la prevederile documentației de urbanism pot fi făcute în scris și înregistrate direct la registratura generală a Primăriei sau online, pe adresa de e-mail, urbanism@tirgumures.ro.

”Dezbaterea publică va avea loc în data de 11 mai 2022, ora 14.00, la sediul Municipiului Târgu Mureș, Piața Victoriei, numărul 3, în sala de Ședințe Consiliu nr. 45, etaj I. Prezentarea propunerilor va fi susținută de către elaboratorul documentației de urbanism supuse dezbaterii publice. Sunt invitați să participe toți cei interesați: cetățeni, persoane fizice și juridice, organizații ale societății civile, organizații neguvernamentale, reprezentați ai instituțiilor publice interesate. Informații suplimentare se pot obține la Serviciul de Urbanism, Dezvoltare Durabilă, Informatizare, la telefon 0265-268.330, interior 164, sau prin e-mail, la adresa urbanism@tirgumures.ro”, se menționează în comunicat.

Ioana MĂRGINEAN


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dotări noi pentru școala din Acățari

Distribuie Conducerea Primăriei Comunei Acățari a atribuit, în data de 18 martie 2024, societății Dac …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.