Narcisismul în noile media. Conferință la Universitatea de Arte din Târgu Mureș Cultură
  • Malina Moraru
  • 0 comentarii
  • 149 Vizualizări

Narcisismul în noile media. Conferință la Universitatea de Arte din Târgu Mureș

A zecea ediție a Conferinței Internaționale în domeniul științelor media va avea loc în data de 6 mai 2022 în foaierul Teatrului Studio. 

Conferința invită la o dezbatere pe această temă specialiști în științele comunicării, media, artele vizuale, sociologie, psihologie, estetică, etică, drept sau tehnici digitale, care sunt dispuși să studieze impactul și consecințele noilor media asupra vieții noastre sociale. Ediția a X-a a Conferinței oferă un spațiu de dezbatere și analiză privind relația dintre media digitală și societate.

„Selfie-uri fericite, vânătoare de like-uri, trucuri pentru creșterea numărului de urmăritori, incertitudine, disperare din cauza lipsei de feedback, dorința irezistibilă de a se exprima – acestea sunt preocupările cu care își petrece ziua un consumator de rând al noilor media. Cu ce scop folosim platformele media digitale? Se mai poate considera această activitate un mijloc de căutare de informații, sau s-a transformat deja într-o altă îndeletnicire socială?”, se menționează pe pagina web a Universității de Arte din Târgu Mureș, www.uat.ro

Dintre lucrările ce urmează a fi prezentate de către specialiști, amintim următoarele: „Un studiu asupra comunității fotografice virtuale”, „Construire fațade, selfie-uri (autoportrete digitale), autoreprezentare egoistă/narcisistă în noile organe mass-media”, „Relația dintre publicitatea online și amplificarea comportamentelor narcisiste la tineri”, „Obiceiurile de utilizare ale rețelelor de socializare de către artiștii contemporani din România, în vederea promovării activității artistice”, „O reprezentare fictivă a realității deghizate în realitate”

Programul conferinței se poate consulta accesând pagina web a Universității de Arte din Târgu Mureș, www.uat.ro

Mălina MORARU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE