Cafeneaua cu Joburi vine în Târgu Mureș! Economic
  • Malina Moraru
  • 0 comentarii
  • 169 Vizualizări

Cafeneaua cu Joburi vine în Târgu Mureș!

Cafeneaua cu Joburi este un eveniment gândit de experți în domeniul recrutării și consultanței în carieră. Ceea ce înseamnă pe de o parte o înțelegere profundă a nevoilor unei companii în procesul de selecție al angajaților și pe de cealaltă parte a felului în care posibilii angajați se raportează la piața locurilor de muncă.

Evenimentul este organizat de Asociația Oameni Valoroși pentru Companii de Succes în parteneriat cu ECIM – Compania de Recrutare.

„Vă așteptăm la Hotel Grand în 6 mai 2022 să descoperiți o nouă ediție a evenimentului iar pentru cei în căutarea unui loc de muncă să facă cunoștință cu viitorii angajatori! Rămâneți aproape pentru a afla mai multe detalii!”, au transmis organizatorii evenimentului.

Asociația Oameni Valoroși pentru Companii de Succes este un ONG din regiunea Nord-Est care facilitează comunicarea dintre angajați și angajatori. „Experiența noastră de 4 ani în resurse umane ne-a făcut să sesizăm probleme iminente din piața muncii, care necesită rezolvări simple și pragmatice. Ne propunem să fim puntea de legătura între dorințele angajaților și nevoile angajatorilor”, se menționează pe pagina web a evenimentului, www.cafeneauacujoburi.ro

Mălina MORARU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE