Peste 30 de companii cu mii de oportunități profesionale te așteaptă la Târgul de Cariere Joburi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 438 Vizualizări

Peste 30 de companii cu mii de oportunități profesionale te așteaptă la Târgul de Cariere

Fiecare zi vine cu diverse oportunități, noi trebuie doar să le punem în valoare. Târgul de Cariere îți aduce o mare varietate de oportunități profesionale și îți oferă posibilitatea să stai față în față cu reprezentanți ai unor companii de top și să afli mai multe despre joburile de interes. Primăvara aceasta, evenimentul va avea loc în data de 10 mai, în intervalul 11:00 – 19:00, la Teatrul Național Târgu Mureș.
Peste 30 de companii din diverse domenii de activitate pun la dispoziție mii de locuri de muncă pentru cei care vor lua parte la eveniment. Târgul de Cariere este locul unde poți lua pulsul mediului profesional local și nu numai, poți interacționa direct cu angajatorii, poți aplica la diverse joburi, poți pune întrebări și primi răspunsuri utile, poți începe procesul pentru a obține jobul mult visat sau poți primi sfaturi prețioase care te vor ghida către o carieră de succes.
Dorința de interacțiune socială s-a resimțit și la nivelul angajatorilor, astfel că ne-am bucurat de un feedback pozitiv în ceea ce privește revenirea la evenimentele în format fizic. Companiile care au răspuns afirmativ invitației noastre abia așteaptă să faci primul pas spre angajare, să treci pragul standurilor echipate cu informații utile, mai ales că participarea la eveniment nu mai este restricționată în niciun fel.
„Cei doi ani de pandemie au pus pe pauză evenimentele fizice așa cum le știam, acest lucru fiind o provocare atât pentru noi, cât și pentru angajatori. Am fost nevoiți să găsim noi soluții pentru a ne continua implicarea în procesele de recrutare, de la distanță. Totuși, anul acesta vine ca un nou început, un început pe care îl simțim cu toții. Putem reveni și face din nou primul pas, față în față. Angajatorii și candidații se pot întâlni, din nou, direct; pot face primii pași în relația lor profesională chiar de la Târgul de Cariere,” spune Mihai Daniel Cotos, Founder & CEO Târgul de Cariere și Digital Crusade.
Dacă ești în căutarea unui loc de muncă sau pur și simplu dorești să afli care sunt tendințele de pe piața muncii, pe parcursul evenimentului vei avea ocazia să îți pui calitățile în valoare și să cucerești companii la care te gândeai de mult timp, dar și să obții sfaturi care te vor ajuta să te dezvolți profesional. Mari jucători din sectoare de activitate precum auto și automotive, inginerie, IT, producție și tehnică, farmacie și medical, servicii și BPO, finanțe și asigurări, logistică și transport, energie, echipamente industriale, construcții și imobiliare sau resurse umane și recrutare vin la ediția de primăvară de la Târgul de Cariere.
Printre companiile care vor fi prezente la eveniment se numără și WebBeds. Compania activează în industria turismului din 2013 și oferă servicii de tipul B2B, fiind al doilea cel mai mare furnizor de locuri de cazare din lume. Totodată, domeniul auto și automotive va avea reprezentanți de seamă în cadrul evenimentului. Hirschmann Automotive a confirmat deja prezența la Târgul de Cariere și așteaptă cu nerăbdare să răspundă la întrebările candidaților și să colecteze cât mai multe CV-uri. De la eveniment nu va lipsi nici SYKES, una dintre cele mai mari companii, la nivel mondial, din domeniul servicii & BPO. În același timp, persoanele interesate de un loc de muncă în străinătate îl pot obține participând la eveniment, deoarece la Târgul de Cariere vor lua parte diverse companii de recrutare, care oferă posibilitatea candidaților de a aplica și de a obține un job în străinătate.
Intrarea la eveniment este liberă, iar candidații au posibilitatea să creeze pe loc un CV, utilizând aplicația eJobs: CV2GO. „Sezonul acesta s-a dovedit a fi unul generos în ceea ce privește numărul de joburi. Angajatorii rămân optimiști, în ciuda celor doi ani pandemici și a războiului din Ucraina, și continuă să recruteze în mod activ. Județul Mureș nu se lasă mai prejos, înregistrând în luna aprilie aproape 3.000 de joburi noi pe eJobs.ro, în creștere cu 62% față de aceeași perioadă a anului anterior. Suntem siguri că angajările vor continua în același ritm alert și luna aceasta, ceea ce înseamnă că și candidații au toate motivele de a fi optimiști” a spus Bogdan Badea, CEO eJobs, liderul pieței de recrutare din România, care se alătură și anul acesta evenimentului Târgul de Cariere.
Întâlnirile față în față cu recrutorii vor fi completate de livestream-ul din studioul mobil aflat la fața locului, care va reuni pe lângă detalii despre locurile de muncă disponibile și interviuri cu reprezentanți ai companiilor sau prezentări ale colaboratorilor. Acesta va fi difuzat pe canalele noastre de Facebook, LinkedIn, YouTube și pe targuldecariere.ro. Oferta de joburi de la această ediție este una diversificată. Printre pozițiile deschise în cadrul companiilor participante se numără: specialiști pentru relații și suport clienți, operatori prelucrare date, ingineri software și hardware, programatori, șoferi profesioniști, economiști, ingineri constructori, farmaciști, reprezentanți vânzări, electricieni, traineri, contabili, recrutori, studenți pentru diverse internshipuri.
Chiar dacă primul pas spre angajare e față în față, poți aplica și online la joburile existente, cu ajutorul unui cont creat înainte, în timpul, dar și după eveniment, pe platforma https://www.targuldecariere.ro/mures. Târgul de Cariere a împlinit anul acesta 16 ani de activitate și este cea mai mare rețea de evenimente de carieră din România și Republica Moldova, reunind sute de angajatori și mii de candidați de două ori pe an, în sezonul de primăvară și cel de toamnă. Din 2006, de la primul eveniment și până în prezent, Târgul de Cariere a devenit cea mai răspândită soluție de recrutare selectivă și a avut un rol esențial în formarea pozitivă a pieței muncii. De fiecare dată a contribuit la dezvoltarea de competențe, descoperirea de talente și a șanselor de angajare pentru acestea.
Ediția din această primăvară stă sub semnul entuziasmului, a dorinței de a socializa față în față, de a oferi oportunități, de a deschide noi orizonturi, de a împărtăși, de a scrie povești frumoase.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE