Ultimele zile de înscriere în programul de voluntariat „Salvatori din Pasiune” Slider
  • Malina Moraru
  • 0 comentarii
  • 292 Vizualizări

Ultimele zile de înscriere în programul de voluntariat „Salvatori din Pasiune”

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Horea” al județului Mureș continuă campania de recrutare de noi candidați în programul de voluntariat „Salvator din pasiune”, fără limită de locuri. Perioada de recrutări în cadrul programului de voluntariat „Salvatori din Pasiune” se apropie de final.

Astfel, cei interesați vor depune dosarele de înscriere până în data de 9 mai, urmând ca perioada de formare inițială să se desfășoare în perioada 16-20 mai.

Campania „Salvator din pasiune” își dorește să creeze o legătură tot mai strânsă între societatea civilă și serviciile profesioniste pentru situații de urgență, prin implicarea activă a voluntarilor în soluționarea problemelor cu care se confruntă comunitatea, în cadrul echipajelor SMURD și/sau în cadrul echipajelor care încadrează autospecialele de stingere. Activitatea voluntarilor este cât

se poate de importantă, iar pregătirea acestora se realizează etapizat, prin parcurgerea unor ședințe de pregătire teoretică, urmate de susținerea unor examene. 

„La nivelul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Horea” al județului Mureș, începând cu anul 2016 până în prezent, s-au organizat un număr de șapte serii de voluntariat, trecându-ne pragul peste 200 de voluntari, cumulând până în prezent aproximativ 80000 ore de voluntariat. Aceștia au participat la o largă paletă de activități în ceea ce privesc situațiile de urgență, ajutor umanitar și activități de informare preventivă”, transmit reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Horea” al județului Mureș. 

Voluntarul este persoana care îndeplineşte cumulativ, următoarele condiţii: vârsta cuprinsă între 16 şi 65 de ani; apt din punct de vedere medical; să nu fi fost condamnat pentru săvârşirea de infracţiuni cu intenţie; să nu fi pierdut anterior calitatea de voluntar în cadrul serviciilor Inspectoratelor pentru

situaţii de Urgenţă.

Persoana de contact este locotenent Alin Bloj, care va răspunde apelurilor celor interesați la numărul de telefon 0771407857.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE