Echipele Sylevy Salubriserv, eforturi pentru un Târgu Mureș mai curat Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 823 Vizualizări

Echipele Sylevy Salubriserv, eforturi pentru un Târgu Mureș mai curat

Echipele societății Sylevy Salubriserv, principalul operator de salubritate din județul Mureș, sunt la datorie, la nevoie și șapte zile din șapte, pe străzile din municipiul Târgu Mureș, pentru îndeplinirea principalului obiectiv, respectiv colectarea deșeurilor menajere și asigurarea unui oraș cât mai curat, la standarde europene din acest punct de vedere.

Adepți ai principiului transparenței în comunicare, reprezentanții Sylevy Salubriserv transmit aproape zi de zi, prin intermediul rețelelor socializare, mesaje constructive locuitorilor municipiului Târgu Mureș cu privire la activitățile derulate pentru menținerea curățeniei în oraș, dar și despre alte evenimente neprevăzute sau chiar neplăcute care apar pe agenda zilei.

Mesajul transmis în mod constant pe pagina de Facebook a societății este pe cât de simplu pe atât de dificil, se pare, de realizat: curățenia orașului nu depinde doar de echipele Sylevy Salubriserv, ci mai ales de modul în care comunitatea se implică în acest sens.

21 aprilie: Apel la implicare

”Continuăm Curățenia Generală de Primăvară. Astăzi am lucrat în zona Libertății. Zilnic informăm cetățenii despre cum verificăm și acționăm pe întreaga rază a orașului. Sylevy Salubriserv face curățenie în municipiu. În fiecare zi publicăm imagini despre felul în care lăsăm ariile/zonele de colectare a deșeurilor menajere. Faptul că în scurt timp de la curățare ele sunt murdărite din nou, NU mai este vina noastră. Dincolo de aceste aspecte, NOI ne facem DATORIA și curățăm, așa cum se vede și în fotografii, zonele de colectare a deșeurilor menajere. Colectăm, ridicăm, transportăm gunoiul. Un oraș se păstrează curat doar dacă se implică și cetățenii. Toate acțiunile noastre sunt documentate foto și GPS.”

18 aprilie: Cooperare cu cetățenii

”Chiar și în aceste zile de sărbătoare echipele Sylevy Salubriserv au lucrat. Domnul Cătălin Cociș ne-a semnalat un depozit clandestin de deșeuri în cartierul Dâmbul Pietros, Bulevardul 1848 nr. 30. Cantități mari de deșeuri au fost scoase într-un spațiu ILEGAL, NECONFORM, care nu era destinat depozitării deșeurilor. Atragem din nou atenția asupra faptului că aceste deșeuri NU se depozitează la întâmplare ci DOAR în locurile special stabilite de Asociația de Proprietari și reprezentanții Primăriei. Situația a fost transmisă instituțiilor de ordine publică ce urmează să stabilească sancțiuni. Echipele de intervenție au ridicat și transportat deșeurile. Domnul Cătălin Cociș care a semnalat situația ne-a transmis ”Mulțumim frumos pentru promptitudine. Zona a fost curățată.” Felicitări colegilor care au intervenit și au remediat problema.”

Joi, 14 aprilie

”În cursul zilei de astăzi un cetățean iresponsabil din cartierul Piața Gării, cu câteva minute înainte de venirea angajaților din salubritate pentru a ridica gunoiul, a aruncat PE LÂNGĂ (!FOTO) containerului subteran deșeurile menajere pe care le-a adus, pretinzând ca ele să fie adunate de angajații din salubritate – ”pentru că de aia îi plătim cu bani grei”. Este un gest nedemn, jignitor și batjocoritor la adresa cetățenilor din Tîrgu Mureș și la adresa lucrătorilor din salubritate. ”Zilnic informăm cetățenii despre cum verificăm și acționăm pe întreaga rază a orașului. Sylevy Salubriserv face curățenie în municipiu. În fiecare zi publicăm imagini despre felul în care lăsăm ariile/zonele de colectare a deșeurilor menajere. Faptul că în scurt timp de la curățare ele sunt murdărite din nou, NU mai este vina noastră.”

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE