Conferință Științifică Studențească Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 167 Vizualizări

Conferință Științifică Studențească

Asociația Studenților Maghiari din Târgu Mureș organizează, în perioada 11 – 14 mai, la Palatul Culturii din Târgu Mureș, ediția cu numărul 29 a Conferinței Științifice Studențești, la care vor participa studenți și lectori din țară și din străinătate, informează Blogul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie ”George Emil Palade” din Târgu Mureș.

Conform sursei citate, manifestatea științifică este una cu tradiție în cadrul comunității academice și reprezintă un prilej excelent pentru studenți de a prezenta lucrări științifice și de a participa la workshop-uri susținute de profesori de renume.

„În prezent, evenimentul de tradiție este singura manifestare din învățământul medical transilvănean unde studenții își pot prezenta lucrările științifice în limba maghiară în domeniile Medicină, Medicină Dentară și Farmacie. Considerăm esențială implicarea studenților în activitățile de cercetare încă din timpul studiilor universitare, care nu numai că dezvoltă un spirit competitiv în rândul studenților, ci și abilitățile de prezentare, oferindu-le oportunitatea de a dezbate teme științifice”, au transmis organizatorii TDK.

În cadrul evenimentului, în baza taxei de înregistrare, medicii și farmaciștii beneficiază de credite EMC, acestea oferindu-se gratuit pentru asistenți.

(A.T.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE