300 de artiști anunțati la Electric Castle 2022 Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 455 Vizualizări

300 de artiști anunțati la Electric Castle 2022

Festivalul Electric Castle, de la domeniul Banffy din Bonțida, va aduna 300 de artiști și peste 250.000 de participanții, susțin organizatorii evenimentului.

300 de artiști din 24 de țări, 10 scene, 100 de ore de muzică live reprezintă experiența muzicală pregătită pentru Electric Castle. Festivalul a prezentat afișul final. Sunt așteptați să participe peste 250.000 de oameni. Stiluri precum rock, metal, pop, indie, hip hop, electro, trap vor fi aduse de Twenty One Pilots, Deftones, Gorillaz, Moderat, Editors dar și de artiștii români.

„Este un line-up construit în jurul diversității, dar și a viziunii noastre de a aduce, la fiecare ediție, nume proaspete. Este an cu foarte multe schimbări de ultim moment în ceea ce privește datele turneelor, disponibilitatea artiștilor. Dar reușim să oferim complexitate, calitate și plăcerea noilor descoperiri prin artiști relevanți, din zone muzicale diferite”, spune Edmond Lenarth, Head of Booking la Electric Castle.

Se termină locurile de cazare

Trupe sau DJ-i din 24 de țări vor fi prezenți, între 13 și 17 iulie la Bonțida. România ocupă un loc important, cu peste 100 de artiști în program. Pe scena principală sunt programate show-urile Zdob și Zdub, Vița de Vie, Coma, Subcarpați și Delia. Byron, Robin and the Backstabbers, Șuie Paparude, Dor de Duh, Om la Lună sau The Mono Jacks sunt la Hangar, scena preferată pentru muzică alternativă.

Alți artiști sunt Cătălina Cara, Balkan Taksim, Simion Bogdan Mihai & Lăutarii de Mătase în Backyard. Scenă este amplasată în spațiul din apropierea castelului. Din 20 mai, prețul abonamentelor și biletelor de o zi va crește la 159, respectiv 70 de euro, plus taxe. Organizatorii au recomandat tuturor să își rezolve cazarea, opțiunile din camping și din proximitate fiind deja foarte limitate.

Călin POENARU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE