Diplomă de Recunoștință pentru colectivul de medici din cadrul Spitalului Clinic Județean Mureș Sanatate
  • Malina Moraru
  • 0 comentarii
  • 447 Vizualizări

Diplomă de Recunoștință pentru colectivul de medici din cadrul Spitalului Clinic Județean Mureș

Colectivul de medici din cadrul Spitalului Clinic Județean Mureș a primit Diploma de Recunoștință de la Colegiul Medicilor din România, pentru contribuția și implicarea avute în gestionarea și lupta cu pandemia de COVID-91.

Diploma a fost acordată în cadrul ceremoniei ”Medicul Român pentru România”, și este semnată de Președintele Colegiului Medicilor din România, Prof. Univ. Dr. Daniel Coriu, aceasta fiind cea mai recentă distincție acordată Spitalului Clinic Județean Mureș, potrivit Biroului de Presă al Spitalului Clinic Județean Mureș.

„Reamintim că în data de 7 aprilie 2022, dr. Gîrbovan Elena Cristina și dr.  Brândușa Țilea au primit Meritul Sanitar în grad de Cavaler, distincție acordată de Președintele României. O altă distincție care ne onorează este Fibula de la Suseni, acordată de Instituția Prefectului – Județul Mureș doctorilor Anca Meda Georgescu și Radu Cerghizan, în data de 1 decembrie 2020”, se menționează în comunicatul de presă.

Potrivit aceleiași surse, în data de 6 mai 2022, în cadrul ședinței Consiliului Reprezentanților Unionali din 6 mai de la Cluj-Napoca, UDMR a acordat distincția ”Bradul de Argint” directorului medical al Spitalului Clinic Județean Mureș, dr. Ianoși Edith Simona.

„Aceste distincții ne onorează în primul rând și vin ca o recunoaștere și o recunoștință față de munca depusă de colectivul Spitalului Clinic Județean Mureș de-a lungul anilor și în special pe timpul pandemiei de COVID. A fost o perioadă dificilă dar pe care am reușit să o gestionăm cu succes și am reușit să ne facem cu onoare datoria pe care ne-am asumat-o, aceea de a salva vieți. Mulțumesc colegilor mei pentru perseverența și profesionalismul de care au dat dovadă în toată această perioadă!, a declarat managerul Spitalului Clinic Județean Mureș, dr. Ovidiu Gîrbovan. 

Mălina MORARU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE