O „absurditate flagrantă” Stiri din vecinatatea Romaniei
  • Alexandra Haja
  • 0 comentarii
  • 125 Vizualizări

O „absurditate flagrantă”

SUA au calificat drept „absurditate flagrantă” şi „insultă” adusă victimelor afirmaţiile lui Vladimir Putin, potrivit cărora invazia rusă în Ucraina este „preventivă”.

„A vorbi despre o acţiune defensivă este o absurditate flagrantă, a vorbi despre altceva decât despre un război premeditat” este „un afront adus adevărului istoric”, a declarat purtătorul de cuvânt al diplomaţiei americane, Ned Price, după discursul preşedintelui rus ocazionat de data de 9 mai, când Rusia marchează victoria asupra Germaniei naziste în 1945.

„Este o insultă adusă celor care şi-au pierdut viaţa şi celor care au fost victime ale acestei opresiuni absurde”, a subliniat Ned Price.

În Ucraina „nu sunt decât ucraineni şi nu nazişti”, a răspuns guvernul american la discursul preşedintelui Rusiei, Vladimir Putin, care a justificat invadarea ţării vecine cu scopul de a învinge nazismul, relatează EFE.

„Am auzit aceeaşi fanfaronadă, aceleaşi falsuri, aceleaşi minciuni în retorica sa, pe care le-am auzit de la început”, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului american al Apărării, John Kirby, într-o conferinţă de presă.

(E.T.)

( www.agerpres.ro )

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE