Adidas Duramo, cei mai populari adidași pentru alergare pe asfalt Altele
  • I.T
  • 0 comentarii
  • 123 Vizualizări

Adidas Duramo, cei mai populari adidași pentru alergare pe asfalt

Aceștia sunt pantofii de alergare pentru bărbați Adidas Duramo SL, cei mai în vogă adidasși pentru alergare pe asfalt, disponibili în 14 culori.

Un pantof sportiv conceput pentru începătorii în alergare care încorporează o talpă antimicrobiană și o structură superioară din plasă. Acum la prețuri excelente.

Alegerea pantofilor de alergare potriviți pentru a începe acest sport este dificilă, deoarece există multe modele diferite, cu materiale și amprente specifice, care nu se potrivesc întotdeauna majorității persoanelor care vor să încerce acest sport, acum că vine sezonul cald. Din acest motiv, scoatem în evidență pantofii de alergare Adidas Duramo SL, unii dintre cei mai bine vânduți pantofi din categoria celor pentru alergare pe asfalt de pe platforma Amazon (deși ne putem antrena cu ei și în interior).

O pereche de pantofi bărbătești care variază în mărimi de la 39 la 51, și pe care însuși producătorul ne recomandă o mărime mai mică în cazul în care îi vrem mai strâmți sau, una mai mare, dacă îi preferăm mai largi. De fapt, 9 din 10 clienți sunt de acord că dimensiunea aleasă este ideală. „Mărimea se potrivește cu mărimea pe care o port în mod normal, sunt confortabili și drăguți, iar prețul este foarte bun”.

Ideal pentru a începe să alergi, atât pe asfalt, cât și în interior

Cum au devenit acești pantofi Adidas Duramo SL cei mai doriți pantofi de alergare? Dacă vom merge până la caracteristicile lor, vom putea înțelege mai bine. Acestea dispun de mai multe tehnologii care, combinate, îi fac pe alergătorii începători să se simtă în largul lor din prima clipă. „I-am cumpărat pentru fiul meu și i-a plăcut foarte mult, un design bun și foarte confortabil. Sunt ușori și buni pentru alergare”, spune un utilizator.

Trei elemente ies în evidență: talpa intermediară Ligthmotion, a cărei misiune este de a face construcția pantofului mai ușoară și, mai presus de toate, de a obține o amortizare neutră și moale. „Amortizare bună și se adaptează foarte bine la forma piciorului”, spune altul.

Al doilea lucru pe care îl menționăm este talpa antimicrobiană, care ajută la prevenirea mirosurilor cauzate de transpirație și, în cele din urmă, o talpă exterioară din cauciuc care promite o durabilitate ridicată și o tracțiune mai stabilă la fiecare pas, performând bine pe suprafețe umede. „Le-am încercat și au fost grozave, nu am alergat mult timp și nu am avut supraîncărcările pe care le-am avut cu alte modele care nu sunt potrivite pentru alergare”, explică un client.

Design fără cusături, călcâi din neopren și disponibil în 14 modele

Pantofii pentru barbați Adidas Duramo SL au un design care nu lasă nimic neatins: întăriturile fără cusături susțin piciorul în timpul mișcărilor laterale și al schimbărilor rapide de direcție, ceea ce este esențial atunci când urci sau cobori scările sau când efectuezi anumite mișcări aerobice în sala de sport.

Flexibilitatea este un alt punct forte al acestora. Acest lucru se datorează unei serii de caneluri proiectate de-a lungul profilului său, de la călcâi până la vârf. Zona călcâiului, de altfel, este realizată dintr-un material de neopren. Pe de altă parte, atât limba, cât și forma (clasică) încorporată și sistemul de șireturi fac din acest pantof sport un produs foarte versatil.

În plus, aceștia îndeplinesc perfect funcția de respirabilitate datorită structurii de plasă de pe partea superioară. Prin urmare, acestea se comportă bine în sesiunile de mers pe jos ușoare sau de antrenament în sala de sport (atunci când se utilizează banda de alergare sau aparatul eliptic), precum și în cazul plimbărilor lungi în zonele urbane. „Folosesc pantofi Adidas de mulți ani și sunt pantofi confortabili și rezistenți, foarte confortabili pentru sala de sport și CrossFit”, spune un alt cumpărător.

Alegerea încălțămintei corecte pentru alergare este foarte importantă

Încălțămintea pe care o purtăm este ceva foarte personal pe care o alegem după o serie de criterii, cum ar fi tipul de amprentă sau sexul nostru, sau dacă este pentru alergare montană sau pe asfalt, dar uneori suntem orbiți și de publicitate și de modă și nu alegem cea mai potrivită încălțăminte pentru nevoile noastre. Uneori, rezumăm acest lucru la ceva atât de simplu precum „cu cât mai scump, cu atât mai bine”. Da și nu. De exemplu Adidas Duramo chiar nu sunt adidași scumpi, dar sunt exact ceea ce-ți trebuie atunci când începi să alergi, mai ales în zonele urbane.

În prezent, mărcile creează modele diferite în funcție de nevoile pe care le poate avea un alergător: mai multă flexibilitate vs. stabilitate sau amortizare vs. răspuns. Greșeala constă, în orice caz, în a nu ști care sunt nevoile noastre reale în funcție de caracteristicile noastre și de tipul de pregătire pe care urmează să o facem.

Este curios, dar în lumea pantofilor de alergare se întâmplă exact invers decât în alte sporturi. Pe măsură ce un alergător capătă experiență și tehnică, el/ea poate alerga cu un pantof conceput cu mai puțină protecție și mai puține tehnologii decât un alergător aflat la început de drum, motiv pentru care acestea tind să fie mai puțin costisitoare.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE